Cele mai importante personalități ale anului în România vor fi omagiate în cadrul celei de a 7-a ediții a Galei Performanței&Excelenței, ediția 2017. La fel ca în anii trecuți, când au fost premiate nume de legendă din toate ramurile vieții sportive precum Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Ana Maria Brânza, Laurențiu Reghecampf, Camelia Potec, Monica Roșu, Monica Iagăr, Virgil Stănescu sau Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, și în acest an, reușitele marilor sportivi români vor fi omagiate la adevărata lor valoare în cadrul acestui eveniment, organizat de Adela Diaconu, vedeta postului de televiziune, Nova TV. Prezentatorul Galei este Filip George, om de radio și televiziune, event planner și PR. Printre nominalizații din acest an se află Florin Răducioiu, Dan Alexa, Florentin Petre, Gabi Toncean, Monica Roșu, Octavian Bellu, Ana Maria Prodan și foarte multe personalități din showbiz, cultură, modă și diplomație.

Organizatoarea galei, Adela Diaconu a reușit în ultimii zece ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunilor „BV 01 ADE” , „FASHION KIDS”, „COOKING SHOW”, „AMBASAD’OR PLAY’” de la postul Nova TV, dar și prin organizarea de evenimente culturale și caritabile.

Fostă tenismenă, Adela Diaconu a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de peste zece ani, și în care a adus un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A încercat mereu ca jurnalist să vadă dincolo de viața publică și perfectă a vedetelor și a oamenilor momentului, a adus în prim-plan reușitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor și acestei țări. Aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite în cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune tv de lifestyle din România, pentru cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, pentru eleganță și stil în televiziune, pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media, diploma de excelență pentru producție tv, dar și trofeul „Femeia de succes” în 2015 și 2016.

Anul acesta, în perioada 10-13 noiembrie, Bistrița va deveni capitala internațională a sportului de performanță, aici urmând a avea loc Campionatele Mondiale de Fitness, organizate pentru prima oară într-un oraș din România.
Aflat de mulți ani pe agenda federarilor români, acest proiect de anvergură a prins în sfârșit contur prin implicarea lui Gabriel Toncean, președintele Federațiilor Române și Balcanice de Culturism și Fitness și a Consiliului Județean Bistrița. Premiat in această seară, Gabi Toncean are meritul extraordinar de a se ocupă personal în găsirea de sponsori, sportul românesc având o nevoie acută de investiții financiare, care să stimuleze sportivii și performanța.

LĂSAȚI UN MESAJ