Comunitatea de români din Sacramento, capitala statului american California, are multe motive să se mândrească şi unul din acestea este tânăra Athena Speranţa Budac, care la vârsta de 27 de ani este fotomodel de succes, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice şi selectată de guvernul american pentru a face stagiul de pregătire în avocatură la cabinetul unui deputat.

Athena moşteneşte tenacitatea, ambiţia şi frumuseţea mamei sale, Abigail Budak, cunoscuta cântăreaţă şi organizatoarea festivalelor anuale dedicate românilor din Sacramento.
La cea mai recentă ediţie a festivalului Sacramaneto Fashion Week, Athena Budak s-a remarcat printre cele mai frumoase prezenţe de pe podium, fiind solicitată să prezinte pentru şase designeri diferiţi în aceeaşi săptămână.

Iar în urmă cu câteva luni, Athena a ajuns până în finala concursului Miss Diaspora, unde a reprezentat Statele Unite ale Americii. Visul frumoasei românce este însă acela de a deveni avocat, din acest motiv, şi-a completat studiile în ştiinţele politice urmând timp de un an cursurile unei şcoli de avocatură.

“Athena este o fire foarte ambiţioasă pe care nimic nu o poate da înapoi atunci când îşi propune ceva. Are multă energie, este vioaie, face mult sport şi are un stil de viaţă cât se poate de echilibrat. Când este pe podium, Athena vrea ca totul să fie perfect, impecabil, la fel ca şi în activitatea sa în avocatură.

Athena este conştientă că în profesia de avocat, talentul trebuie dublat cu un efort susţinut, inovaţie şi multă dăruire. Sunt bucuroasă că are la dispoziţie un mediu de formare excelent şi persoane puternice care o influenţează spre marea performanţă”, spune Abigail Budak, mama Athenei.

Având vârstele apropiate, Athena şi Abigail au o relaţie excelentă, neexistând nici un secret între ele, iar tânăra încă locuieşte cu familia ei pentru a se putea concentra la maxim asupra carierei profesionale.

explicatie foto: Athena, alături de mama ei, Abigail Budak, cântăreaţă, femeie de afaceri şi organizatoarea festivalurilor dedicate românilor din Sacramento

foto: Sacramento Fashion Week, arhiva personala

LĂSAȚI UN MESAJ