Una dintre cele mai bine cotate bloggerițe din ultimii ani, Carmen Grebenișan, acordă o importanță deosebită frumuseții și sănătății părului său. Mereu implicată în proiecte de imagine pentru promovarea a diversor branduri din modă sau cosmetice, clujeanca este nevoită să își coafeze părul, să-l decoloreze, să îi aplice extensii sau să-l vopsească foarte frecvent. Drept pentru care, podoaba ei capilară necesită îngrijire atentă și profesionistă. De când a descoperit platforma www.beautyfree.ro, Carmen Grebenișan folosește doar produse profesionale din gama Luiza Essence, Kashmir Hair Botox sau Kava Kava.

Carmen Grebenișan: ”Produsele Luiza Essence, pe langa faptul ca arata absolut delicios( mai ca imi venea sa le gust) au si o serie de proprietati care previn si trateaza parul deja deteriorat!”

Carmen Grebenisan: ”Kashmir Hair Botox este tratamentul ideal pentru părul blond și sensibil precum al meu. Îl recomand cu căldură tuturor fetelor ce mă urmăresc pe conturile mele de instagram și facebook”

LĂSAȚI UN MESAJ