Anul acesta, în perioada 10-13 noiembrie, Bistrița va deveni capitala internațională a sportului de performanță, aici urmând a avea loc Campionatele Mondiale de Fitness, organizate pentru prima oară într-un oraș din România.
Aflat de mulți ani pe agenda federarilor români, acest proiect de anvergură a prins în sfârșit contur prin implicarea lui Gabriel Toncean, președintele Federațiilor Române și Balcanice de Culturism și Fitness și a Consiliului Județean Bistrița. Mai mult, Toncean se ocupă personal în găsirea de sponsori, sportul românesc având o nevoie acută de investiții financiare, care să stimuleze sportivii și performanța.

“Particip în aceste zile la Rimini Wellness, cel mai important eveniment de profil, organizat anual în Italia. În cadrul discuțiilor cu fondatorul firmei Panatta, domnul Rudy Panatta, am promit promisiunea verbală a acestuia că va fi unul din sponsorii importanți ai Campionatului Mondial pe care îl vom organiza în premieră la Bistrița. Consider întâlnirea o nouă reușită majoră a FR de Culturism și Fitness. În această toamnă, România va fi capitala fitness-ului mondial și sper ca acest lucru să se înâmple și pentru alte sporuri”, a arătat Gabriel Toncean.

LĂSAȚI UN MESAJ