Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, profesorul Gabriel Toncean, ce ocupă de asemenea și funcția de președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness, a înregistrat în aceste zile o nouă performanță. Oficialul a devenit primul român ce face parte din conducerea Federației Europene de Culturism și Fitness EFBB, condusă în prezent de dr Rafael Santonja din Spania.

De asemenea, Gabi Toncean este membru în Federerația Internațională a Culturiștilor, fondată în 1946 de frații canadieni Ben și Joe Weider, fiind cel mai înalt nivel competitiv de culturism din lume. ”Sunt foarte mândru că de acum înainte, puteri mondiale ale fitness-ului precum Germania, Anglia, Franța sau Portugalia vor privi România cu mai multă atenție și respect. Voința unită cu muncă și răbdare învinge întotdeauna”, a declarat prof Gabriel Toncean, care a fost felicitat de oficialitățile sportive din România pentru promovarea sa în ierarhia IFBB.
Aflat la Campionatul European de la Santa Susana în Spania, prof Toncean se află deja în promovarea și organizarea Campionatului Mondial ce va fi organizat în perioada 10-13 noiembrie la Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ