Baschetbaliștii Stelei, americanul Garry Gallimore și Ghiță Balmuș, au uitat pentru câteva ore de tensiunea acumulată înaintea derby-ului cu CSU Asesoft, ce se va juca sâmbătă la Sala Mihai Viteazul din București. Astfel, cei doi jucători s-au distrat copios probând mai multe costume de Halloween. În timp ce Garry Gallimore a intrat în pielea unui pirat fioros iar mai târziu a speriat copiii din zonă îmbrăcat într-un urs grizzly, Ghiță a ales să fie cioban. “Eu sunt Ghiță Ciobanul și vreau să fiu patron la Steaua”, a glumit tânărul baschetbalist într-un grai autentic ardelenesc. După ce a făcut furori în ținuta de cioban, compusă din cojoc și căciulă, Ghiță a intrat în pielea  personajui celebru în toată lumea Stanley Ipkiss din “The Mask”, interpretat de Jim Carrey.
În altă ordine de idei, sâmbătă, la ora 19:40, va avea loc cel mai important meci din Liga Națională de Baschet, când se vor întâlni Steaua CSM EximBank și CSU Asesoft. Împreună, cele două echipe au 30 de titluri (Steaua – 21 de titluri, Asesoft – 9 titluri), cei mai titrați antrenori străini din țară și câțiva din cei mai buni jucători străini din campionat. Nu în ultimul rând, acest derby va aduce față în față cei mai buni jucători români din ultimele două decenii: Virgil Stănescu și Cătălin Burlacu.
Nume importante din sport și-au anunțat prezența la derby-ul Steaua – Asesoft, precum Mihai Leu, Camelia Potec sau Ruxandra Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ