Recunoscut pentru programele sale inovative în industria fitness-ului românesc,
campionul mondial la gimnastică aerobică Florin Neby, a reuşit de-a lungul anilor să cucerească respectul şi admiraţia a zeci de personalităţi publice şi mii de oameni obişnuiţi, pe care i-a ajutat să scape de kilogramele nedorite.
Experienţa campionului mondial la gimnastică aerobică în aplicarea principiilor de fitness cu cele de alimentaţie corectă, precum şi comunicarea eficientă cu clienţii săi, l-au făcut pe Florin Neby unul dintre cei mai căutaţi şi respectaţi antrenori de fitness din ţară.

Dani Oţil, Răzvan Simion, Jorge, Liviu Vârciu, Simona Gherghe, Vladimir Drăghia, Ilan şi Alina Laufer, Carmen Brumă, Iuliana Marciuc sau Sorana Darclee sunt doar câteva din celebrităţile autohtone ce au fost văzute în sala de fitness fondată de Florin Neby. Iată ce trucuri a aplicat Florin Neby pentru ca vedetele să aibă parte alături de el de antrenamente eficiente și să iubească să se antreneze alături de el.
“Tuturor le-am recomandat ascultarea melodiilor preferate pentru că acestea dau energie şi motivează să se lucreze mai mult. Apoi, antrenamentele alături de un alt prieten, în faţa căruia nu se pot invoca scuze pentru absenţă, sunt la fel de eficiente. Nu în ultimul rând, recomand voia bună şi energia pozitivă la antrenamente. Fericirea este un motivator natural ce cu siguranţă va avea ca rezultat mersul regulat la sală. Să nu uităm: determinarea este cel mai improtant lucru dacă vrem să reuşim în a avea o condiţie fizică bună, altfel cedăm oboselii sau plictiselii”, a arătat Florin Neby, care a lansat programele de transformare corporală BecomeFit şi BecomeFit Corporate, premiate la Galele Star Awards şi iClara Media Awards 2016

LĂSAȚI UN MESAJ