Prezentatoarea postului Kanal D, Ilinca Vandici, a avut o apariție ravisantă pe scena festivalului Bucharest Fashion Week.
img_4517

Invitata specială a colecției de încălțăminte Mineli Boutique, Ilinca a purtat o pereche de botine lucrată manual, inspirată din tradiția maramureșeană și accesorizată cu broderii. Realizarea unei astfel de perechi de încălțări, ce a fost dezvăluită publicului larg, în premieră, în cadrul celui mai important festival de modă, necesită foarte multă muncă, răbdare, pasiune și minuțiozitate. De altfel, colecția Mineli Boutique încorporează armonios detalii și texturi din blană naturală, combinate cu piele camoscio în nuanțe calde, și tocuri galvanizate de diferite înălțimi și forme geometrice.

nab-276

“Această colecție este dedicată tuturor femeilor ce îndrăznesc să iasă în evidență și nu se tem să experimenteze. S-a realizat o fuziune între elemente dark, tăieturi arhitecturale și forme abstracte, rezultând piese atemporale ce conturează perfect stitlul și completează garderoba femeii moderne a secolului XXI”, au explicat designerii MIneli Boutique, Ionuț Glăvan și George Ștefănescu
nab-857

Machiajul a fost realizat de make-up artistul Antonia Rondelli și echipa sa de la Professional Make-Up Academy. Ochii au fost evidențiați prin linii elegante de “cat eye”, iar buzele în nuanțe calde naturale.

img_4524

Aflate în tendințe, au fost folosite accente metalice argintii sau aurii, plasate uneori deasupra sprâncenelor, în combinație cu texturile excentrice din blana naturală, armonizate cu cele prezente în design-ul pantofilor MIneli Boutique, purtați de frumoasele modele.

nab-938

Au fost remarcate totodată elegantele decupaje de negru metalic care au însoțit tăieturile arhitecturale și formele geometrice prezente în colectia Mineli Boutique. Guest star-ul, Ilinca a avut un machiaj accesorizat cu strasuri colorate plasate sub linia genelor inferioare și armonizat cu frumusețea superbele botine inspirate din tradiția maramureșeană, realizate de echipa de specialiști și designeri de la Mineli Boutique.

nab-1047

foto: Manuel Neamțu, Adrian Neculae

LĂSAȚI UN MESAJ