Naţionala României este lider în clasamentul grupei F de calificare pentru turneul final Euro 2016, având 14 puncte şi fiind urmată de Irlanda de Nord (13 puncte), Ungaria (11 puncte), Feroe (6 puncte), Finlanda (4 puncte) şi Grecia (2 puncte). România joacă pe 4 septembrie cu Ungaria, la Budapesta, şi pe 7 septembrie, cu Grecia, la Bucureşti, urmând ca în octombrie să dispute ultimele două partide, cu Finlanda – acasă şi cu Feroe – deplasare.

DSC_9516

Jurgen Schunn, proprietarul companiei româno-germane Auto Schunn, dealer Mercedes-Benz în Westendorf Germania, Arad, Deva, Sibiu, Craiova şi Suceava este un suporter al echipei naţionale, pe care o încurajează în drumul spre calificarea la Campionatul European din Franţa 2016.

Ce credeţi că va face România în meciul cu Ungaria, de pe 4 septembrie, de la Budapesta?
Sper din toata inima ca echipa României să învingă Ungaria, şanse având din toate punctele de vedere date. „Ţinta şi voinţa de a învinge”, această deviză trebuie să fie în mintea fiecărui jucător român, iar urmarea corectă ar fi victoria în faţa echipei ungare.

Vă aşteptaţi la o calificare a echipei noastre la Euro 2016?
Având în vedere clasamentul actual al grupei, punctele obţinute şi meciurile care au mai rămas de jucat, echipa României are absolut toate şansele de a se califica la turneul final al Campionatului European din 2016.

Care vi se pare cel mai important fotbalist din echipa noastră şi de cine vă place?
Sincer să fiu, fotbalul în general mă interesează per ansamblu, nu am vreun jucător preferat anume.

DSC_0290 - copie

Mergeţi pe stadion atunci când puteţi la meciurile României?

Cu siguranță merg la meciurile mari atunci când timpul îmi permite şi sunt în oraşul în care se dispută partida.

Veţi merge la Budapesta, având în vedere că Ungaria este între România și Germania, cele două case ale dvs?
Voi fi alături de echipa României de la distanţă. Programul meu încărcat cu întâlniri și vizite la sediile Auto Schunn nu-mi permit această plăcere de a vedea pe viu meciul de fotbal dintre Ungaria și România.

Sunteţi de acord cu ideea că sportul e cel mai bun ambasador în lume?
Sportul este cu siguranţă un ambasador foarte bun, având în vedere mulţimea de oameni care îl susţin şi admiră, mai ales fotbalul. Sportul este şi ceva relaxant, care face foarte bine sănătății oamenilor. Sportul este extraordinar pentru că pune circulaţia sângelui în mişcare tot timpul, iar mintea funcţionează mult mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ