Având în vedere cererea uriașă în Timişoara pentru săli de sport, cel mai mare lanț de fitness din România a decis preluarea integrală a business-ului local de la francizatul său din Timişoara.

World Class Timişoara se va alinia astfel la standardele de calitate ale celorlalte cluburi din Bucureşti şi Cluj, aducând timişorenilor servicii şi facilităţi premium.Clubul nou reachiziţionat presupune o investiţie iniţială de 850.000 de euro în prima etapă de renovare şi dezvoltare: sală de fitness şi cardio cu echipamente de ultimă generaţie  (Reebok şi Life Fitness), studio nou de aerobic (210 mp) şi de cycling (cu 42 de biciclete noi), zonă de Functional Training, ultimele tendinţe în fitness (Queenax şi SYNRGY 360), saună uscată.În prima parte a anului viitor vor urma noi investiţii în zona de piscină şi terasă.

Din 25 octombrie, World Class Timişoara aşteptă timişorenii cu experienţe la standarde internaţionale.

In echipa World Class Timisoara vor impartasi din vasta lor experienta locala si internationala cei mai renumiţi instructori si antrenori personali: Julio Papi, Peter Ambjorn, Per Markussen, Izabela Lacatus, Ramona Vasilescu Hnyatek si Raluca Babaligea.

World Class este cel mai mare lanţ de fitness din România, însumând 11 centre, peste 300 de angajaţi şi peste 26.000 de membri. Cele 11 centre oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area & SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă. Compania se diferenţiază de celelalte săli de fitness din România, fiind tot timpul pionierii celor mai noi concepte de fitness în exclusivitate în România (programele Les Mills).

World Class Romania este o companie cu capital străin, cu activitate în România şi Serbia şi  cu o cifră de afaceri estimată pentru 2014 de 12.000.000 Euro, din operarea a 11 cluburi de fitness, urmând ca până la sfârşitul anului 2015 să ajunga la peste 20 de cluburi şi o cifră de afaceri de peste 20 milioane euro.

World Class are obiectivul strategic (şi resursele necesare) să opereze în România peste 33 de cluburi moderne până la finalul anului 2017, facilitând un stil de viaţă sănătos în toate marile oraşe din România.

În privinţa acţionariatului, acesta este reprezentat de un fond de investiţii polonez – Resource Partners şi numără printre investitori, instituţii consacrate precum Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Rabo Bank (una dintre băncile mari europeane, cu capital majoritar olandez). Fondul are la activ 7 investiţii, în variate sectoare economice, atât în Polonia, cât şi în Letonia şi în România, iar filozofia sa de investiţii este bazată pe creşterea durabilă şi sustenabilă a companiilor şi operarea acestora în conformitate cu cele mai stricte reglementări etice şi legale.

LĂSAȚI UN MESAJ