Omul de afaceri Jurgen Schunn, proprietarul companiei Auto Schunn, important dealer Mercedes Benz din vestul ţării, a împlinit de curând 55 de ani, iar acest lucru îl impulsionează să vizeze o dezvoltare continuă a bussines-ului său. „Nimic în viaţă nu este uşor, pentru că dacă ar fi aşa, ar reuşi toată lumea. Eu aloc şi acum toată ziua afacerilor mele şi caut mereu piste de dezvoltare sau soluţii de reorientare pe piaţă”, a povestit Jurgen Schunn pentru publicația online www.iClara.ro.

11421491_10152967378555669_413474603_n

El a pus bazele companiei sale acum 22 de ani, când s-a întors din Germania, şi în timp a reuşit să devină unul dintre cei mai respectaţi jucători de pe piaţa auto din România. „Pentru a reuşi este nevoie de muncă, multă muncă, pricepere, viziune, adaptare şi readaptare, consecvenţă şi foarte multă seriozitate. Plus o voinţă de fier, pentru că în ziua de azi concurenţa este foarte mare”, a spus cel care crede necondiţionat în valoarea brandului Mercedes Benz.

sediu auto schunn

“Dezvoltarea şi creşterile pe care concernul Daimler AG le are acum sunt invidiate de concurenţă. Acest brand este numărul 1 în lume iar faptul că de 130 de ani rezistă în vârf reprezintă o realizare extraordinară, care se datorează calităţii, seriozităţii şi inovaţiei continue, conform lozincii „The Best or Nothing”, a încheiat omul de afaceri Jurgen Schunn.

DSC_9516

LĂSAȚI UN MESAJ