Pentru toți anii în care i s-a interzis să își arate frumusețea în toată plenitudinea sa, scriitoarea Ioana Lee se ”răzbună” acum, la vârsta de 45 de ani, când pozează cu nonșalanță în costum de baie, lăsând la iveală un trup perfect. Vedeta a realizat un pictorial incendiar pe plajele din Miami, sub privirile admirative ale americanilor. La 45 de ani, pe care îi va împlini pe 12 martie, Ioana Lee are siluetă de fotomodel: la o înălțime de 1,70 m, are 50 de kilograme și dimensiunile 89-59-89 și are încă șanse, dacă și-ar mai dori, să prindă contracte în modelling sau actorie. Cu atât mai mult, datorită faptului că de la începutul anilor 2000, locuiește în Statele Unite ale Americii, mai exact în Washington D.C. și este măritată cu un potent om de afaceri american.

Despre perioada în care primul său soț, un aristocrat japonez, a pus piedici viselor ei de a deveni actriță sau model, Ioana Lee a scris în cărțile sale ”Ai Suru” și ”Ai Suru 2”, ce au făcut-o celebră în România.

”În Tokio, împotriva „curentului“ familial şi, mai ales, împotriva dorinţei lui Ken, care uşor‑uşor devenea mai japonez decât Japonia însăşi, m‑am înscris la câteva agenţii de modele, care mi‑au făcut măsurătorile, m‑au fotografiat şi m‑au acceptat, toate în aceeaşi zi. Din ziua următoare a început să sune telefonul cu oferte de lucru. Ken s‑a angajat să fie managerul meu şi să se ocupe de răspunsul la telefoane şi luatul deciziilor. Aveam totală încredere în el şi mă bucuram că mă ajută. Acum îmi vine să zâmbesc, dar… „câtă naivitate, atâta dramă“! Nu mi s‑a părut deloc anormal când Ken a refuzat mai multe oferte în numele meu. Îmi explica apoi că una era de prost gust, alta nu era bine plătită, alta era pentru un program tv destinat inculţilor etc. Treptat, telefonul a început să sune tot mai rar, dar încă nu bănuiam o legătură între acest lucru şi refuzurile constante ale „managerului“ meu.

La primele castinguri mă ducea Ken cu maşina şi tot el mă şi aducea înapoi. Nu cunoşteam oraşul, iar Ken oricum nu mă lăsa nicăieri singură, deşi Tokio este cel mai sigur oraş din lume. Pericolul şi nesiguranţa se aflau însă, cum acum aveam să înţeleg mai târziu, doar în sufletul şi în mintea lui Ken”, povestește Ioana Lee în cartea sa, Ai Suru, tipărită într-o nouă ediție de către Editura RAO.

LĂSAȚI UN MESAJ