Sub privirile admiratoare ale trecătorilor, scriitoarea Ioana Lee a realizat recent o ședință foto într-un loc cu multă încărcătură istorică pentru Statele Unite ale Americii: canalul Augusta din Georgia. Datând din 1847, această construcție este singura de acest gen din Statele Unite ale Americii ce este folosită și acum pentru scopurile sale originale, acelea de a furniza energie, transport și apă municipală.
Un alt cadru special ales de Ioana Lee pentru pictorialul său foto în culorile drapelului național, roșu galben și albastru, au fost străzile din Georgetown, cartierul comercial, rafinat și plin de istorie, situat în nordul capitalei americane, Washington D.C. Ioana locuiește și scrie cărțile sale în Georgetown, situat de-a lungul râului Potomac.
Chiar dacă suferim pentru ultimele eșecuri ale naționalelor de fotbal și baschet, eliminate din cursa pentru Campionatele Mondiale de Fotbal, respectiv, optimile la EuroBasket, Ioana Lee încearcă să ne readucă puterea de a zâmbi. Născută în România, scriitoarea Ioana Lee este o figură bine cunoscută în rândul elitei sociale din Washington D.C., orașul unde trăiește din 2004. În toamnă, Ioana va reveni în România pentru a lansa cea de-a patra carte a sa, sub auspiciile editurii RAO, în cadrul târgului Gaudeamus ce va avea loc București între 22-26 noiembrie. Aceasta va fi cea de a treia apariție a Ioanei Lee la Târgul Internațional Gaudeamus.


Georgetown, unde Ioana locuiește și scrie cărțile sale, este situată în nord-vestul Washingtonului, de-a lungul râului Potomac. Canalele și traseele se extind de-a lungul râului Potomac, de la Georgetown la Cumberland, Maryland, pe o distanță de 296,9 km.


De-a lungul faimoaselor căi ale canalului din Georgetown, cea mai istorică enclavă din Washington, D.C., autoarea Ioana Lee prezintă eleganța patrimoniului românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ