collage(2)

Numele lui Jurgen Schunn, proprietarul celei mai mari companii auto din vestul țării, este strâns legat de business-ul cu automobile, fiind cunoscut și drept unul din oamenii care au adus calitatea germană în țara noastră. Născut în România, omul de afaceri sas a plecat din țară în anul 1982 și a revenit după 1990, punând bazele unui adevărat imperiu auto. Astfel, în 1993 s-a născut Auto Schunn, care astăzi este dealer Mercedes-Benz în Westendorf Germania, Arad, Deva, Sibiu, Craiova și Suceava.
În ciuda altor sectoare de afaceri, anul 2015 a început bine pentru Auto Schunn, care a reușit să crească vânzările cu aproximativ 18%. La început, preconizările de profit nu au fost realizate în primele trei luni, dar s-au găsit soluții și au existat niște măsuri de adaptare, firma fiind într-un proces de implementare în acest sens. În aceeași notă, departamentul de After Sales este în dezvoltare, înregistrându-se o creștere cu peste 26% în primele patru luni.

11225860_10152863449025669_948272202_n

Dat fiind contextul de succes, omul de afaceri Jurgen Schunn a dezvăluit câteva informații despre parcursul firmei sale de la începutul anului și până astăzi: „Cel mai bine vândut model de mașină este ML 350 CDI, iar cel mai scump, un Maybach, livrat chiar recent. Pentru viitor, preconizez ca mașinile electrice să fie mai căutate, neașteptând un boom. Acest lucru depinde de diverse lucruri deficitare deocamdată, precum lipsa stațiilor de alimentare cu curent electric, timpul îndelungat de încărcare a bateriilor, kilometri reduși de mers cu aceste mașini, schimbarea bateriilor după câțiva ani și așa mai departe. În privința extinderii Auto Schunn pe piața din România, încă nu am luat o decizie, dar studiem contextul“, a declarat Jurgen Schunn pentru www.iClara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ