jurgen 1

Andre Rieu, muzicianul numărul unu al momentului, va concerta în România la începutul lunii viitoare, el urmând a susţine o serie de şapte concerte la Bucureşti. Compozitorul şi dirijorul olandez, supranumit “Regele valsului” a cântat miercuri la Budapesta, în faţa unei asistenţe numeroase, aproape 15.000 de oameni venind în Sala Sporturilor “Laszlo Papp Sportarena“ din capitala Ungariei. La recitalul său a asistat şi Jurgen Schunn, președintele companiei româno-germane Auto Schunn, care reuşeşte prin investiţiile sale în industria românească, să ofere locuri de muncă pentru aproximativ 150 de persoane din Arad, Deva, Craiova, Sibiu şi Suceava. Investitorul german născut în România a mers la Budapesta alâturi de câţiva clienţi ai companiei pe care o conduce și partenerii săi de afaceri.
jurgenk 1

Concertul a fost un succes total, iar Jurgen Schunn a declarat că spectacolul s-a ridicat la cel mai înalt nivel. “A fost un moment artistic extraordinar”, a afirmat omul de afaceri, vizibil încântat. Nici nu avea cum să fie altfel, pentru că Andre Rieu este artistul care a revitalizat muzica de vals la nivel internațional cu spectacolele sale pline extravaganță și de emoție. Deținătorul celei mai mari orchestre private din lume, Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard’s Top 10 în fiecare an, începând din 2004.
Andre Rieu va cânta pe 5,6,7,11,12,13 şi 14 iunie la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei şi de fiecare dată îl va avea ca invitat special pe Gheorghe Zamfir.
Auto Schunn este de 20 de ani partenerul producătorului Mercedes Benz în România. În această calitate, oferă pieţei româneşti servicii de calitate germană pentru toată gama de autovehicule, inclusiv autobuze, autocare, remorci şi semiremorci. Auto Schunn are deschise centre autorizate de vânzări şi service Mercedes-Benz, la Arad, Deva şi Suceava. Cele două decenii de experienţă ale Auto Schunn pe piaţa românească oferă garanţia unei echipe de specialişti, devotaţi mărcii, devotaţi clienţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ