Compania Auto Schunn, a treia entitate Mercedes-Benz din România din punctul de vedere al volumului de vânzări, a lansat cele mai puternice modele de SUV-uri.

FOTO 6

Într-o companie selectă, formată din oameni de afaceri și de cultură, autoturismele GLE, GLC şi GLE Coupe s-au bucurat de o lansare specială la sediul companiei Auto Schunn din Arad. „Am pregătit modele lansate recent pe piaţa românească, modele deja prezentate şi disponibile acum pentru clienții noștri din România”, a declarat Juergen Schunn, proprietarul companiei, în cadrul conferinței de presă, găzduită alături de Elena Kovacs, managerul general al companiei încă din 1993, de la înființarea companiei româno-germane.

FOTO 2 ELENA KOVACS

“După primele opt lui ale anului, Mercedes-Benz a devenit al doilea mare producător de automobile premium din lume, în intervalul ianuarie-august, compania deținută de grupul Daimler, vânzând 1,19 milioane de vehicule. Cele mai vândute modele Mercedes-Benz în acest an au fost SUV-urile și Clasa C”, a mai arătat Juergen Schunn.

FOTO 1
Noua colecţie de SUV Mercedes Benz 2015 se evidenţiază ca fiind partenerul ideal de drum, în orice condiţii, autoturismele având în comun tehnologia de top, dinamismul şi designul atractiv. GLE¸ GLE Coupé si GLC sunt capabile de performanţe dinamice de excepţie.
Mercedes-Benz GLC este spațios și apreciat pentru tehnologie și design în aceeași măsură, având linii stilistice vizionare, Mercedes-Benz GLE este versiunea îmbunătățită a best seller-ului ML, iar GLE Coupe îmbină elementele unui SUV cu cele ale unui coupe, dar platforma tehnică și motorizările îl recomandă mai degrabă ca pe o maşină sport de mari dimensiuni.
FOTO 4

Cu un istoric de 22 de ani în industria auto din România, compania Auto Schunn are reprezentanţe în Arad, Deva şi Suceava, dar şi în Germania, fiind partener de încredere al brandului german.

FOTO 6

LĂSAȚI UN MESAJ