1610834_815236288539722_61803044081984780342_n

 

Gala Celebrităților din acest an a strâns la un loc unele din cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, precum vedetele de televiziune Adelina Pestrițu, Oana Turcu, Adela Diaconu și Gabriela Cristea, actrițele Cezara Dafinescu și Claudia Motea sau specialistele în frumusețe și accesorii Cătălina Popescu, respectiv, Dana Motoc. Performanțele și reușitele tuturor acestor doamne au fost omagiate și răsplătite de organizatorii Galei Celebrităților cu câte o statuetă, asemănătoare Oscarului american. Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, s-a simțit excelent la acest eveniment, dovadă în acest sens fiind și fotografiile realizate la panouri, înconjurat de actrița Claudia Motea (premiată pentru revenirea din America în lumea artistică românească), Adela Diaconu (realizatoarea celei mai bune emisiune de fashion și stil), Dana Motoc (BeAuthentic – cea mai bună platformă online de accesorii), Cătălina Popescu (creatoarea celui mai bun atelier de servicii de frumusețe), Tia Maria Neacșu (Kashmir Hair Beauty, cele mai bune tratamente pentru păr), regizoarea Mariana Pachiș și Clara Ilie de la agenția de PR cu același nume.
Printre personalitățile premiate la Gala Celebrităților 2014 s-au aflat Florin Zamfirescu, Ruxandra Dragomir, Sebastian Papaiani, Adela Diaconu, Cezara Dafinescu, Claudia Motea, Mădălin Ionescu, Dana Motoc (BeAuthentic), Adelina Pestrițu, omul de afaceri Jurgen Schunn (Auto Schunn), specialista în frumusețe Cătălina Popescu, Oana Turcu, Gabriela Cristea, Tia Maria Neacșu (Kashmir Hair System), Nicușor Stan, Doris Mircea, Florin Leoveanu (Cacharel România), Leonard Doroftei, Iuliana Tudor, Gheorghe Turda, Elena Merișoreanu, Cătălin Măruță sau Simona Gherghe.
Evenimentul a fost prezentat de Mihaela Șerban și Daniel Ganea care a purtat o ținută Cacharel, iar juriul a fost condus de Florina Kendrick Roberts. Printre partenerii evenimentului s-au aflat Romvac, Cacharel, Kashmir Hair System, Luiza Essence, BeAuthentic, Bodyscapes.

foto: Georgiana Dinu

LĂSAȚI UN MESAJ