11348969_10152929094835669_291568184_n

Cu câteva zile înaintea lansării clipului pentru piesa “Floare la ureche”, Lora a fost prezentă la Gala VIVA! unde cu frumusețea sa a întors privirile tuturor celor prezenți.
Și în noua sa producţie muzicală, Lora are o apariţie foarte sexy, accentuată de o pereche de sandale pe măsură, care au curele până sus pe picior. Creaţia aparţine Minelli Boutique, iar Lora s-a îndrăgostit pe loc de ele, chiar dacă mai are în jur de 15 perechi, majoritatea serie zero, adică purtate de ea pentru prima dată, furnizate de prietenii ei de la această firmă.
Asemenea altor vedete cu expunere mare, Lora, care se descrie ca o persoană optimistă, emotivă şi pasională, pune mare preţ pe încălţări, dezvăluind că de întâmplă adesea să-şi construiască o ţinută în jurul pantofilor. “Încălţările îmi impun şi îmi dictează o anumită atitudine. Prefer orice gen, numai să fie frumoase. În garderoba mea se regăsesc aproape toate culorile”, a precizat frumoasa blondă, care a dezvăluit şi un mic secret. “Acum îmi doresc nişte stiletto rosii cu toc metalic cui, si voi vorbi cu prietenii de la Mineli pentru ca ei au mereu ce-mi trebuie. Iar daca nu au, îmi fac”, a încheiat Lora.

LĂSAȚI UN MESAJ