Nume sonor în showbizul românesc, Simona Sensual se menţine într-o formă excelentă, la 32 de ani aratând impecabil, îmbinând frumuseţea trăsăturilor native cu un corp de invidiat. Vedeta face sport zilnic, dar apelează şi la tehnici de menţinere a unei forme fizice de invidiat, precum masajul cu aparatură de specialitate.

La Centrul de Estetică Hipocrat, Simona Sensual a început un protocol împotriva celulitei cu ajutorul dispozitivul Starvac, ale cărui rezultate au fost vizibile de la primele ședințe. “Am fost uimită când am descoperit cât de repede celulita se micșorează cu ajutorul acestui tratament. Eu sunt o fire pofticioasă, mănânc cartofi prăjiți sau dulciuri de fiecare dată când am poftă, și pentru asta trebuie să am grijă cu celulita.

12041962_10153674757909243_1235960543_n

Fac sport și tratamente de remodelare corporală la Centrul de Estetică Hipocrat. Vreau să fiu mulțumită de mine atunci când mă uit în oglindă pentru că în felul ăsta transmit o stare de bine și partenerului meu de viață”, a arătat Simona Sensual pentru publicația www.iClara.ro, fără a preciza cine este noul ei iubit.

Starvac este un aparat care utilizează o procedură ce are la bază masajul vacumatic endodermic, ce este considerat la momentul actual, o metodă eficientă de tratament cu rezultate reale şi de durată împotriva celulitei. Simona este foarte mulţumită de efectete tratamentului şi va continua să utilizeze acest dispozitiv de întreţinere corporală, de la Centrul de Estetică din zona Pantelimon.

LĂSAȚI UN MESAJ