În vremuri în care puține afecțiuni par să nu mai aibă legătură cu starea emoțională, poluarea sau stresul și multe boli stau ascunse și se dezvoltă lent și tăcut în trupul nostru, o nouă tehnologie medicală vine să susțină eforturile perpetue de a ne păstra sănătoși și frumoși pentru cât mai mult timp. La Centrul de Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System, aparatul Matrix Drops Computers propune o strategie terapeutică inovativă, oferind o gamă largă și susținută de servicii.
Doamna inginer chimist Aurelia Dumitru, managerul Centrului Global Wellness System, oferă detalii amănunțite despre noile proceduri medicale, de întreținere și înfrumusețare.

11995657_10153157833505669_1871216954_n

Ce înseamnă și cum funcționează de fapt Matrix Drops Computer?
Este vorba de aplicarea unui nou concept în medicină. Din păcate nu foarte multă lume a auzit de dr. Ryke Gerd Hamer și de lucrarea sa „Medicina cu susul în jos”, prin care a demonstrat că toate afecțiunile au cauze ascunse undeva în plan psiho-emoțional și au la bază anumite traume, suferințe, preocupări sau emoții, toate dictate de subconștientul nostru. Un om de știință (fizician), a reușit să facă o tehnologie bazată pe fizica cuantică și care revoluționează atât conceptul medical cât și pe cele homeopatic, de psihologie integrativă și de astrologie. Adică le găsim pe toate într-o singură tehnologie, care mai este definită și ca o „tehnologie portală a lumii noastre interioare”, având această abordare holistică în cele 7 planuri, respectiv fizic, mental, emoțional, sufletesc, relațional, astral și de misiune personală. Astfel, scanner-ul Matrix Drops Computer în doar un minut scanează peste 8 milioane de informații, le transpune cu ajutorul funcțiilor Fourier și le compară cu niște matrici standard. Și toate tulburările, toate dezechilibrele noastre iată că pot fi dimensionate practic și transpuse sub forma unui raport. Acesta are mai multe secțiuni: tulburări în plan fizic, respectiv ce afecțiuni acute avem în momentul scanării, știute sau neștiute, apoi deficiențele de minerale, vitamine, aminoacizi.

Ne puteți da un exemplu?
Da, uneori organismul nostru nu recunoaște, își pierde capacitatea să recunoască vitamina C. Și noi, în dorința de a ne păstra sanătoși, putem să bem sucuri, să consumăm kilograme întregi de fructe, să înghițim tuburi întregi de suplimente alimentare fără să înregistrăm vreun efect. Corpul nostru, nerecunoscând această informație, coordonat cu faptul că aceasta vitamină ne lipsește, nu o metabolizează, prin urmare noi consumăm tot ce-am menționat mai sus degeaba. În momentul în care Matrix semnalizează acest lucru și bineînțeles administrezi remediul pentru acest neajuns, noi corelăm matricea care este deficitară la acest capitol. Să nu uităm că acest lucru se poate întâmpla și cu aminoacizii, cu toate B-urile, cu o serie de substanțe importante pentru corpul nostru. Sigur noi în completarea corecțiilor făcute de Matrix, acționăm și prin nutriția la nivel celular, cu suplimente care sunt în primul rând bio-disponibile, adică ajung la nivel celular ca să facă aceea corecție necesară, respectiv celula să fie hranită cu adevărat.

11051171_789448997812977_37308268_n

Ce ne mai arată raportul respectiv?
Matrix ne mai evidențiază toate toxicitățile de la momentul scanării, dacă avem sechele sau influențe nefaste de la vaccinuri, unele poate făcute în copilărie. Sistemul nervos și cel vegetativ poate fi afectat în urma acestor sechele ale vaccinurilor. Când este cazul el găsește în trupul nostru cantitățile nefaste de metale grele (aluminiu, plumb, mercur) și practic toate toxicitățile care afectează negativ organismul nostru. Este puțin știut dar trăim vremuri în care trebuie să mediatizăm acest aspect, Matrix Drops Computer ne arată dacă avem o saturație cu electro-smog. Cu toții suntem afectați de această formă modernă de poluare: vorbim mult la telefon, suntem plasați într-un câmp geo-patogen necorespunzător, avem calculatoare mereu în jurul nostru, antene la fel, fără număr, petrecem mult timp în apropierea acestor factori poluanți. Ei bine Matrix măsoară toate aceste influențe nefaste, le îngegistrează în raport, bineînțeles ne spune și în ce procent suntem afectați.
Apoi urmează problemele din plan psiho-emoțional, din mental, din suflet, acest aparat funcționează ca o oglindă a sufletului nostru și este impresionant cum ne dezvăluie diversele influențe din mentalul nostru și cum ele se pot somatiza sau sunt deja somatizate în plan fizic. Este o corelație făcută științific, ce te caracterizează, regăsești acolo mesajele sufletului tău, fie că sunt traume din copilărie ori traume actuale, lucruri din subconștient pe care noi poate că nici nu le observăm. Abia după ce citim un astfel de raport facem niște legături și le conștientizăm. Numai că după aceea avem nevoie de niște corecții care altfel se mai pot face prin psihoterapie, dar solicită un termen îndelungat și nu au un efect garantat. Imaginați-vă că homeopatia lucrează foarte bine pe acest element și vine să corecteze astfel de tulburări și dezechilibre care ne afectează constant. Rezultatele? Regăsim aceea stare de bine, mai multă energie, mai multă determinare, ne ajută să ne deblocăm instrumentele necesare îndeplinirii misiunii personale. În urma raportului Matrix sunt evidențiate problemele și ne sunt recomandate remediile, prin terapii personalizate pentru toate planurile, administrate pe o perioadă de o lună. După acest timp se recomandă o nouă scanare pentru a primi noi date ale cursului terapeutic. Se recomandă cel puțin 2-3 tratamente succesive, după care o pauză și repetarea scanărilor la un anumit interval. Am putea să asemănăm acest program cu o “resetare personală”. Exact cum un calculator are nevoie, te anunță la un moment dat că trebuie să-și facă un up-date și atunci apeși un buton pentru ca el să-și reorganizeze activitatea, la fel și omul are nevoie de un program care să-i evalueze starea și să-l curețe, să-l repună în funcțiune.

Ce facem după ce Matrix Drops Computer ne-a descoperit afecțiunile și deficiențele?

După ce avem informațiile raportului Matrix, noi realizăm, în funcție de necesitățile fiecărui pacient, un protocol cu abordare holistică, care ia în calcul toate planurile menționate. Este o terapie conjugată corp-minte-suflet. Uneori este necesar să depistăm unde sunt deficite energetice majore și pe ce sisteme. Venim cu aceste corecții, utilizând tehnologiile moderne foarte rapide și cu rezultate pe termen lung. Este vorba de câmpul magnetic pulsatoriu, al tehnologiei PEMF, care corectează deficitele energetice în planul necesar. Avem acupunctura fără ace aplicata in baza scanarii cu dispozitivul Accugraf, iarvprin biostimulare cu magnetoelectro- terapie , PEMF sau Safe Laser, deblocăm meridianele, acele puncte de acupunctură identificate de Accugraf ca fiind blocate.
Apoi, corectăm deficitele în plan nutrițional, cu ajutorul nutriției la nivel celular știm exact ce să înlăturăm și ce să suplimentăm, cu produse țintite la nivel celular și, nu în ultimul rând, cu programele de detoxifiere. La baza procesului de detoxifiere este drenajul limfatic, inclusiv cel facial care este mai puțin cunoscut, fiind prima optiune si în procedurile de cosmetica anti-aging, efectele fiind mult diminuate daca doar aplicam produse cosmetice prețioase si nu eliminăm întâi toxinele. Aici raportul Matrix Drops este din nou de mare ajutor pentru că detoxifierea înseamnă și o dietă personalizată, iar depistarea intoleranțelor alimentare este esențială pentru aplicarea unei diete corecte, individualizata. Pentru depistarea intolerantelor alimentare recomandam tuturor testul imunologic imupro 300 care ne identifica care este nivelul intolerantelor pentru 20, 50, 100, 200 sau 300 de alimente, dieta noastra fiind astfel personalizată!

11051171_789448997812977_37308268_n

Mai sunt și alte lucruri de care trebuie să ținem cont?

Să nu uităm că nu trebuie să ne tulburăm cu o dietă organismul brusc. Dietele acestea agresive, de înfometare, postul negru, pot fi si periculoase. Dacă știu că un aliment îmi face rău îl elimin dar am nevoie să îl înlocuiesc și atunci am nevoie de o conduită. De asemenea, metalele grele care știm foarte bine se depun în țesuturi, devin în timp periculoase și nu pot fi eliminate doar … consumând 3 zile de shake-uri naturale. La Centrul de Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System noi administrăm suplimente care conțin acizi fulvici si humici care chelatează (un proces chimic de legare), legăm altfel spus metalele grele și le eliminăm din organism blând, nu este o formă agresivă, este detoxifiere cu remineralizare optimizata și cu bio-disponibilitate mare. La acest capitol, trebuie să amintesc la fel un produs revoluționar pe care la Centrul GWS îl utilizăm cu succes, este vorba de un produs cu conținut de Plasmă Marină, inventat de Quinton, ce a luat și premiul Nobel pentru această descoperire, compoziția acestei plasme avand exact compoziția plasmei noastre sangvine și odată consumată ea devine o noua sursă de remineralizare , se pot vindeca afecțiuni grave cu ajutorul acestui produs pe care Quinton l-a creat, corectând deficitele la nivel celular. În ceea ce privește hrănirea optimă a corpului noi avem niște formule moderne și sigure de a crește aportul de antioxidanți și enzime în organism. Pot să vă spun că avem produse în care, de exemplu, vitamina C chiar și glutationul, resveratrolul, au fost introduse într-o formă lipozimală, sunt suplimente sub forma lipozimală, care sunt absorbite în procent de 100% la nivel celular. Sunt studii care arată ca un gram de vitamina C în această formă este echivalentul a 10 grame de vitamina C perfuzabilă. Și așa putem trata o viroză, orice tip de infecție, probleme grave la nivel pulmonar, probleme ale aparatului circulator. Iar procedura este foarte simplă: pulverizăm o singura doză, sublingual. Noi am tratat viroze respiratorii, bronșite, afecțiuni acute ale sistemului respirator, mai ales la copii, într-un mod foarte ușor cu ajutorul acestor suplimente. Fără a apela la acele agresive cure medicamentoase pe baza de antiinflamatoare , fără ședințe îndelungate de aerosoli, unele sunt și periculoase datorită substanțelor toxice pe care le primim prin astfel de proceduri în organism. Deocamdată aceste produse sunt noi pentru România, nu există în farmacii, dar am mare încredere în eficiența lor pentru că am văzut efecte de ameliorare spectaculoase, uneori chiar și de pe o zi pe alta.


Ce ne puteți spune despre terapia Papimi?

Sistemul de terapie Nano Pulse Papimi folosește un aparat cu ajutorul căruia putem să înlăturăm orice durere, orice inflamație, el lucrează foarte rapid, are o adâncime de penetrare de peste 15 cm, sunt unde înalt pulsate cu o perioadă foarte scurtă de atac. Practic câmpul magnetic se difuzează în țesuturi și nu se blochează, așa cum o fac alte aparate similare cu camp magnetic , care nu reușesc să penetreze corect și de aceea nu dau rezultate rapide și vizibile.
“Este un proces foarte benefic pentru organism , intrucat se reface transferul transmembranar la nivelul celulelor acolo unde membrana celulară este perturbata, câmpurile magnetice si electrice generate de Papimi, polarizează celulele si le furnizeaza energia necesara pentru restabilirea echilibrului electrostatic prin restaurarea nivelului normal de sodiu- potasiu. In acest mod câmpurile magnetice ajuta la reducerea inflamatiilor si edemelor avand ca rezultat functionarea optimă a celulelor. Aparatul Papimi urmărește căile de semnalizare ale oxidului nitric, practic cu această sondă putem depista și trata inflamațiile. Dispare durerea, celula își reface deficitul energetic, se oxigenează , dispare inflamația și implicit durerea. Această metodă funcționează și este extrem de utilă în cazul sportivilor de performanță pentru care recuperarea în regim de urgență este foarte importantă. De asemenea, este frecvent folosită în îmbunătățirea procesului de osteogeneză, în cadrul terapiilor stomatologice, atunci când este necesară adicția osoasa, în implantologie. Stomatologii îl folosesc inclusiv pentru calmarea durerilor. Aplicabilitatea sa este foarte largă, chiar în oncologie, în multe clinici din Europa, este prima opțiune. Se lucrează foarte bine pe coloană, în metastazele osoase asociate cu durere, în aproximativ 2 săptămâni se diminuează durerile semnificativ și începe procesul de regenerare. De asemenea, incontinența urinară se vindecă cu ajutor acestei terapii, apoi sinuzitele care știm prea bine, au la baza tot un puternic proces inflamator, după prima ședință oamenii pot respira liber, sigur pentru vindecare e nevoie de un protocol de minim 10-15 ședințe. Se poate ameliora rapid si cu efecte pe termen lung hernia de disc, spondiloza cervicală, pot să vă spun că am avut și cazuri tratate care nu au mai ajuns la intervenția chirurgicală. Pentru rezultate eficiente, pe termen lung dar și cu efecte rapide, noi asociem terapia Papimi cu alte tratamente, kinetoterapia, fizioterapia, terapia Bowen , masajul terapeutic , reflexoterapia , alte proceduri petsonalizate.

12064300_10153221544860669_1043546406_n

Cum se îmbină latura terapeutică cu cea de înfrumusețare?

La Centrul de Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System respectăm un concept și anume că frumusețea trebuie câștigată și întreținută într-un regim de siguranță, care să garanteze sănătatea tuturor celor care ne trec pragul. Astfel, în primul rând pentru a fi sănătoși și frumoși trebuie să avem grijă ce absorbim prin cel mai mare organ al trupului: pielea. Absorbția trans-dermică este cea mai bună cale de a introduce o substanță în organism. Acum ea poate fi benefică sau poate dăuna…Iar noi femeile, mai mult decât bărbații, ne expunem zilnic unor pericole de genul acesta în funcție de ce produse cosmetice folosim. De aceea noi am creat un nou concept la nivelul profesional denumit “Frumusețe Organică Certificată”. Vedeți în jurul acestui termen “organic”, se face foarte mult marketing, a devenit un cuvânt la modă dar nu întotdeauna sensul său este respectat ca la carte, consumatorii fiind de cele mai multe ori derutati de calificativele bio, natural sau organic care sunt asociate unor produse care insa nu sunt si certificate in acest sens ! Dar noi suntem mulțumiți că ne adresam publicului cu primele produse profesionale care au în spate o certificare, care reprezintă o garanție a calității și a protecției utilizatorului , fiind vorba de Green Salon , Ecocert sau USDA Organic . Conceptul este complet si presupune sisteme de colorare , ingrijire si tratamente organice certificate , care au la baza cele mai protective formule de nivel profesional cu pana la 98,02 % ingrediente organice certificate . care regenerează părul odată cu colorarea, au un efect antia-ging, acoperă foarte bine părul alb, hidratează și oferă acel luciu și reflex al părului natural. De asemenea, protocolul nostru de înfrumusețare este diferit si complet in acelasi timp , în tot ceea ce privește sistemul de colorare ,îngrijire a părului și tratament, acestea fiind PERSONALIZATE pe baza unei diagnosticari a scalpului si a firului de par , nefiind prezente acele ingrediente chimice periculoase, care frecvent chiar alarmant pot spune, se găsesc și în produsele de îngrijire destinate copiilor, cum ar fi SLS -ul ( sodium lauril sulphate ) un agent de curățare foarte dur, este un surfactant care, dacă nu știați, este folosit bineînțeles într-o altă formulă, în curățarea motoarelor în aviație. Ei bine cu cât ne spălăm mai des cu un astfel de produse, cu atât pielea noastră se apără. Practic incepe să se deshidrateaze, se descuamează, se dezechilibrează PH-ul și organismul începe să producă un exces de sebuum și intrăm într-un cerc vicios: cu cât ne spălăm mai des cu atât mai mult pielea și părul se îngrașă mai tare. Iată de ce noi preferăm să utilizăm agenți de curățare proprii pielii, produse formate strict din lipide și aminoacizi, din ingrediente organice valoroase. Acest gen de produse protective nu sunt încă larg accesibile pe piața din România , produsele organice lipsind chiar si din farmacii ! Astfel de produse organice fara SLS s-au inventat practic înca din 1980, primul șampon fără sulfați fiind ansat atunci de Henry Mastey , renumitul brand american Mastey de Paris avand o tradiție de peste 60 de ani în crearea acestor formule protective de infrumusetare de nivel profesional , vorbim inclusiv de vopsele vegane de păr , fără amoniac, fără PPD, fara PTD , fără resorcinol. Așadar noi folosim produse protective dar de un nivel înalt profesional, nu la un nivel basic de îngrijire și ne informăm permanent clienții asupra riscurilor de pe piață, contribuind astfel la educatia publicului.

12033850_10153192806860669_2144293619_n

De asemenea, elementul nou pe care noi îl aplicăm este nano-cosmetica, acea cosmetică terapeutică prin care introducem informație la nivelul pielii. Asta pentru că, deși noi nu conștientizăm, este foarte important să știm ce informație este purtătoare acelei plante pe care eu vreau de exemplu, să o ofer pielii și cât de mult și de benefic se va absoarbe ea. Astfel, noi acționăm prin acest proces cu nano-cosmeticele cuantice, care pe lângă faptul că au in formula lor celule stem vegetale din trandafirul alpin (sunt folosite pentru aceste produse plantele alpine nepoluate si mai ales pentru puritatea lor, pentru că trasnmit informații pure), nanotehnologia ajutand ca substanțele să ajungă la nivel de ADN. Produsele nano-cosmetice nu trebuie însoțite de alte proceduri migăloase, uneori lipsite de confort, pentru a introduce substanțele curative în piele și, nu în ultimul rând, nanocosmeticele Matrix Drops Diamond Cosmetics sunt impregnate cu frecvența-diamantului. Diamantul se știe, este piatra prețioasă care aduce cele mai benefice informații privind puritatea, informații foarte valoroase în domeniul anti-aging și în acest context terapiile noastre cu nano-cosmetice aduc beneficii din ambele sensuri, atât din interior către exterior cât și invers. Efectele nano-cosmeticelor au un procent de acțiune exponențial mărit față de produsele clasice de întreținere și anti-îmbătrânire.
Recomandam așadar tuturor care doresc să acceseze un nou concept cu abordare holistică în ceea ce priveste prevenția, menținerea sau recuperarea sănătății, inclusiv în materie de frumusețe interioară și exterioară, să împărtășească chintesența și valorile conceptului Global Wellness System care să devină un stil de viață sănătos în fiecare zi!

LĂSAȚI UN MESAJ