Prima ediție a festivalului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy A/W2016, desfășurată la Palatul Bragadiru din București, s-a bucurat de un succes răsunător în rândul iubitorilor de design din țara noastră. Cea mai importantă gală a toamnei destinată creatorilor de modă români, s-a terminat cu prezentarea colecției “Sense” a brandului de încălțăminte Mineli Boutique, eveniment așteptat cu interes de cele câteva sute de invitați prezenți în sală.

14715076_1406025786091635_2998753724995435110_o

Au fost expuse publicului modele îndrăznețe de ghete, cizme, pantofi stiletto sau bocanci, toate având în comun eleganța și stilul mileniului 3. În realizarea lor, s-au folosit materiale precum piele naturală și camoscio, texturi din blană și tocuri galvanizate de diferite forme și înălțimi. Designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu au avut ca surse de inspirație influențele culturale și sociale ale anului 2016. Invitații speciali ai colecției “Sense” by Mineli au fost cântăreața Ruby, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu sau fostul mare internațional Ciprian Marica.

Pentru podium, machiajul special al manechinelor a fost realizat de Antonia Rondelli și elevele școlii sale, Professional Make Up.

Prima ediție Romanian Fashion Philosophy a reunit peste 25 de designeri și branduri din România, Italia, Germania, Rusia sau Grecia.
Printre partenerii brandului Mineli Boutique la evenimentul de la Palatul Bragadiru s-au aflat Auto Schunn Romania si Beauty Free.

LĂSAȚI UN MESAJ