Alexandra Stănescu și Veronica Popovici sunt două fete superbe şi nu întâmplător au obţinut numeroase premii la concursuri destinate frumuseții. Alexandra este Miss World România 2011, iar Veronica este Miss World Moldova 2011, fapt care a dus la o prietenie trainică între ele, un lucru de care ambele sunt mândre.

11911836_1067646213267731_39136436_n

“Cu siguranță prietenia dintre noi este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţa noastră. Cu atât mai mult cu cât am rămas apropiate, pentru că ne vedem și ne vizităm în continuare. Ne-am apropiat în Londra, la Miss World 2011, în primul rând pentru că eram din țări vecine și vorbeam aceeași limbă. Am fost repartizate atunci împreună în cameră şi aşa a început prietenia noastră”, a povestit Alexandra pentru publicaţia online www.iClara.ro. Ea a rememorat şi o întâmplare hazlie de atunci. “Au fost și aventuri, dincolo de programul extrem de încărcat, repetiții, vizite, probe, interviuri și alte activități în care am fost prinse în fiecare zi. Ceva haios a fost atunci când una dintre colegele noastre a activat din greșeală alarma de incendiu din camera de hotel, moment în care toate am fost evacuate, cu tot cu bagaje, cu rochiile deja ude de la apa activată automat. Motiv pentru care multe dintre noi erau în pijamale sau cu bigudiuri în fața hotelului, așteptând să se rezolve problema. Eram speriate și amuzate în același timp. Cred că a fost o imagine hazlie pentru trecători”. Alexandra şi Veronica le-au impresionat pe celelalte fete şi prin faptul că vorbeau aceeaşi limbă, deşi proveneau din ţări diferite. “Astfel au aflat un lucru nou despre România și Moldova”, a punctat Miss România, care nu exclude un proiect comun cu prietena ei. “ Eu sunt realizator TV, dar îmi continui și proiectele în modelling, atât cât îmi permite timpul. Cu siguranță că mi-ar plăcea să lucrăm la un proiect împreună, de care să ne amintim peste ani”, a precizat ea.

11931714_10153136401025669_239228059_n

Până atunci însă, Alexandra Stănescu încearcă să fie la înălţime din toate punctele de vedere, drept pentru care a făcut teste de evaluare corporală și a tenului la Centrul de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat din Bucureşti. “Frumusețea și aspectul fizic, în general, contează destul de mult, vorbim despre o etichetă de care, vrei nu vrei, oamenii țin cont astăzi. Pe lângă asta, un aspect fizic plăcut este și dovada respectului pe care ți-l acorzi, este vorba de a te simți bine în pielea ta. Așa că încerc să am grijă de mine, să mă mențin în formă, să cer sfatul specialiștilor în domeniu. După evaluarea de la Centrul de Estetică Hipocrat, rezultatele au ieșit bune, am nevoie de tratamente de întreținere și tonifiere dacă vorbim despre cele corporale, iar la nivelul tenului, voi încerca tratamente pentru elasticitatea și hidratarea pielii”, a mai spus ea. Şi pentru a fi în formă, frumoasa vedetă face sport zilnic, în jur de o oră și jumătate, preferând fitness-ul și aerobicul, dar având între preferinţe înotul și schiul. Cât despre fotbal şi fotbalişti? “Nu pot să spun că îmi place, pentru că nu sunt pasionată de fotbal, nu țin cu o echipă anume și nu urmăresc meciuri. De fiecare dată când este un meci important sunt, bineînțeles, de partea României și susțin echipa națională”, a încheiat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ