Mona Croitoru, una dintre cele mai iubite bloggerițe din România, alături de Estetica Hipocrat, unul din cele mai mari centre de remodelare corporale din țară, a fost gazda unui eveniment special, destinat frumuseții, îngrijirii și remodelării corporale. Structurată pe mai multe capitole, întâlnirea s-a bucurat de prezența a numeroși parteneri importanți precum restaurantele Cocoșu’ Roșu, Rowe România, Complete Beauty sau Weyergans România.

_mg_3565

“În acest an, le-am propus cititoarelor mele o petrecere ale căror principale teme au fost bună dispoziția și îngrijirea corporală. Pentru mine a fost o mare plăcere să mă văd din nou cu prietenele mele virtuale, care îmi sunt alături de 5 ani de când am scris primul meu articol pe http://frommonawithgloss.ro/. Împreună cu specialista în PR, Clara Ilie, și Carmen Tenescu, managerul Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat am pregătit celor care au fost alături de noi mai multe surprize, printre care evaluări avansate pentru ten și corp și ședințe de salinoterapie.

_mg_3394

În urma acestor evaluări, doamnelor li s-au propus tratamente complete pentru rezolvarea problemelor lor. Ne-am îndulcit petrecerea cu Siluette, cea mai gustoasă prăjitură și singura din lume care nu îngrașă, iar ceilalți parteneri ne-au oferit premii ce au constat în minunatele lor produse pentru frumețe”, a arătat Mona Croitoru.

_mg_3465

foto: Mihai Mitrea

LĂSAȚI UN MESAJ