Recent lansată în sfera audiovizualului românesc, emisiunea ”Ambasad or Play”, prezentată de gemenele Ana și Nicole Stan (11 ani) și produsă de Adela Diaconu, își propune să arate telespectatorilor fața nevăzută a personalităților publice. Astfel, indiferent că vorbim despre vedete de televiziune, sportivi, actori sau cântăreți renumiți, cu toții vor fi provocați de cele două fete să facă dezvăluiri în exclusivitate despre copilăria și adolescența lor, despre parcursul lor profesional, pasiuni și planurile la zi.

Filmările pentru această emisiune au inclus înregistrări inedite cu multipla campioană olimpică Monica Roșu, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabi Toncean, președintele Federației Române de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de încălțăminte Ionuț Glăvan sau violonista Graziella. ”Emisiunea conţine pe lângă interviuri și informaţii utile, subiecte de interes atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi. De asemenea, cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural, sportiv vor oferi spectatorilor consiliere de specialitate, astfel ca publicul emisiunii va primi cele mai bune recomandări pentru copii si adulti.

Gemenele Ana si Nicole sunt dezinvolte, spontane, adoră ceea ce fac și acest lucru se va vedea și pe micul ecran. Acestea sunt obișnuite încă de mici cu camerele și reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de modă din România – Bucharest Fashion Week, iar alături de tatăl lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicușor Stan, participă la evenimente culturale importante. ”Ambasad’Or Play” by Ana & Nicole Stan este singura emisiunea TV din România unde copiii îi descos și intervievează pe “oamenii mari”, în cadrul unor Interviuri calde și sincere, pe care le veți putea urmări în fiecare sfărșit de săptămână la Nova Tv, începînd cu 5 august, de la ora 18:30!”, a arătat Adela Diaconu, unul dintre cei mai redutabili producători de emisiuni fashion/lifestyle din România.

Despre ”Ambasad’Or Play”, Adela mai spune că îşi dorește să le dea copiilor sentimentul că aici e televiziunea lor . ”Locul în care cei mici își vor intalni vedetele preferate si ii vor descoperi cum erau acestia in copilarie, interviuri educative prin care vor intelege mai bine ca fara munca, ambitie si perseverenta nu ai cum sa reusesti in viata si in ceea ce vrei sa profesezi.

Informatia va ajunge mai usor la ei si va fi mai interesant sa asculte astfel, printre intrebari legate de jocuri, relaxare, vacanta, preferinte vestimentare si gastronomice, si sfaturi de viata utile pentru cand vor creste. Părinții vor primi toate noutățile si informațiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialiști din aceste domenii.” spune Adela Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ