Promovată și distribuită în România de Academia de Frumusețe GWS Organic Beauty Center, Naturigin este vopseaua vegană cu efect antiaging pentru păr. Nu conține amoniac, PTD sau resorcinol și produs netestat pe animale. Acoperirea firului de păr alb este garantată 100% cu o menținere a culorii vibrante cu luciu și reflex natural pe termen lung.
Gama de vopseluri organice Naturigin Romania propune cea mai protectivă formulă de colorare permanentă pentru acasa, cu 98,02% ingrediente organice certificate Ecocert, tratament veritabil pentru scalp si păr.

Colour-Care-Hairwash_front

Produsele NATURIGIN contin de asemenea caise, piersici si struguri, toate fiind fructe cu un efect nutritiv ridicat. Piersicile si caisele au functie emolienta, catifeland si netezind pielea, in timp ce mentin si imbunatatesc conditia acesteia. Strugurii au de asemenea un efect emolient si contin un amestec puternic de uleiuri antioxidante care protejeaza impotriva agresiunilor mediului si ajuta la pastrarea echilibrului natural al radicalilor liberi din par. Jojoba si untul de shea sunt oleaginoase care se regasesc pe lista de ingrediente Naturgin. Untul de shea are un efect emolient si prin urmare catifelează și netezeste pielea scalpului. Mai mult decat atat, este bogat in vitaminele A, E si F, care sunt foarte importante pentru sanatatea parului dumneavoastra. Untul de shea are un efect lubrifiant si ajuta la evitarea uscarii pielii si mentin elasticitatea acesteia. In plus, jojoba are un efect de conditionare si hidratare a pielii si nu lasa o senzatie grasa, mai mult, jojoba ofera protectie termica naturala. GWS Organic Beauty Center, strada Economu Cezărescu nr 31 B, București
www.gwsconcept.ro,

LĂSAȚI UN MESAJ