La 24 de ani, Nicoleta Nucă are un stil de viață foarte sănătos, cu multă mișcare fizică, dietă și atenție la nutriție. “Fac sport de peste 10 ani, nu mai mănânc carne de un an și necesarul de proteine îl iau din legume și pește. Încerc mereu să am grijă de mine pentru că dacă eu nu o fac, alții nici atat. De 3-4 ori pe săptămână merg la sală, fac masaje, mănânc corect și din când în când îmi fac și unele pofte culinare. Este foarte important să ne simțim bine în pielea noastră pentru că altfel dacă suntem inhibați și nu ne place ceva la noi, ceilalți din jurul nostru imediat simt acest lucru și ne tratează ca atare, adică așa cum ne simțim în interior”, spune Nicoleta Nucă, al cărei cel mai recent videoclip, “Ai uitat cine ești”, a strâns pe youtube aproape 7 milioane de vizualizări în trei luni.

Pentru că nu reușește să dea jos o porțiune de grăsime localizată în jurul buricului, Nicoleta Nucă apelează la ajutorul specialiștilor de la Centrul de Remodelare Corporală și Înfrumusețare Hipocrat. Aceștia i-au gândit un set complet de proceduri pentru tonifiere, fermitate și sculptare precum crioradiofrecvență și masaj transdermic. Cu o durată de 30 de minute, crioradiofrecvența topește instant, prin căldură transmisă, grăsimea întărită din celulele grase și îmbunătățește imediat aspectul pielii. Această terapie este numită și procedura “fierului de călcat”. Masajul transdermic este un masaj mai puternic și cu un randament mai mare decât masajul manual. Se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv cu role, pe baza unei presiuni negative de sucțiune și pe costum special tip “dres”. Nu este dureros și realizează o mobilizare a celulelor grase, un drenaj specific și o “așezare” armonioasă a tegumentului. Ambele proceduri sunt realizate cu ajutorul aparatului revoluționar de frumusețe, Sculptor de la Rowe.


“Nicoleta este tânără, foarte activă, mănâncă sănătos și are un sistem imunitar bun. Pentru a obține cât mai repede rezultatele spectaculoase pe care și le dorește pentru fizicul său, este foarte bine ca și-a făcut abonament personalizat la centrul nostru de remodelare corporală. Cu ajutorul unor echipamente speciale, am analizat excesul de grăsime, de apă, necesarul caloric zilnic sau gradul celulitei și i-am personalizat Nicoletei un pachet de terepii speciale nevoilor ei. Pentru că sportul nu reușește singur să elimine grăsimea de pe anumite zone de pe trup iar aceste terapii chiar funcționează dacă sunt făcute așa cum trebuie”, a arătat Aurelia Teodorescu, coordonatoarea echipei de specialiști a centrului de remodelare corporală și înfrumusețare Hipocrat din Cartierul Francez.

foto Hipocrat

LĂSAȚI UN MESAJ