Adela-si-radu

 de Adelina Lungu
     Adela Popescu şi Radu Vâlcan, unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz, trec la următoarea etapă a relaţiei lor, în anul 2015.
     Potrivit interviului acordat revisteti VIVA, cei doi au dezvăluit detalii inedite depsre logodna lor. Nu am putut trece cu vederea faptul că, Radu Vâlcan arăta foarte bine într-un costumul Cacharel în timp ce povestea cererea în căsătorie. Evenimentul s-a petrecut într-un cadru intim al unui restaurant din Bulgaria.
“S-a consumat momentul numai între noi, nu a fost perturbat de nimeni şi nimic.Timpul parcă s-a oprit în loc”, a declarat Adela pentru VIVA!.
     Pentru apropiaţii cuplului vestea nu a fost una surprinzătoare întrucât cei doi se comporta ca o familie de foarte mult timp.”Pentru mine, momentul în care mi-am dat seama că vom ajunge în această fază s-a petrecut undeva pe la începutul relaţiei noastre”, a precizat Radu.
     Cu toate că majoritatea prietenilor erau conştienţi că acest eveniment nu mai are mult de aşteptat, cele mai emoţionante urări au venit din partea părinţilor. Tatăl Adelei a fost foarte emoţionat la primirea veştii. “Nu mai ştiu cuvânt cu cuvânt ce a spus, dar emoţia lui a ajuns direct în inima mea”.
      Atât Adela cât şi Radu sunt încojuraţi de oameni dragi care le sunt alături şi îi sprijină în tot ceea ce fac. “Ne-am dat sema că avem în jurul nostru oameni  ce ţin la noi, plini de valori şi substanţă”, a punctat Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ