Din dorința de a fi cât mai aproape de clientele sale, centrul de frumusețe Yofi Hair Academy (Bulevardul Pipera nr 17, etaj 2, Voluntari) caută în permanență să îmbunătățească serviciile și să ofere prețuri cât mai atractive. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că am păstrat relații strânse, de lungă durată cu marea majoritate a clientelor noastre, ele devenindu-ne adevărate prietene. Am făcut mereu publice feedback-urile prietenelor centrului #YofiHairAcademy după tratamente sau serviciile de colorare, schimbare look, coafat, epilat definitiv sau clasic și manichiură/pedichiură iar pagina de facebook se bucură de un număr impresionant de review-uri la superlativ.
Aceste motive sunt mai mult decât suficiente pentru a crea cece mai mici prețuri la tratamentele #KashmirHairBotox #HairArganTreatment, #KavaKavaKeratin #Cureplex sau #Kerastin.

Iată ofertele #YofiHairAcademy:

Kashmir Hair Botox
După un succes uriaș, în urmă căruia sute de femei au ales să își îngrijească părul cu ajutorul botoxului, am hotărât să menținem oferta la #KashmirHairBotox la următoarele prețuri: 250 lei păr scurt, 300 lei păr mediu și 350 lei păr lung.
Kashmir Hair Botox – procedeu de reconstruire și hidratare insensă a firului de păr degradat din interior, ce primește instant necesarul de proteine de care are nevoie. 60% din rezultat este aspectul de îndreptare. În urma tratamentului #KashmirHairBotox, firul de păr nu se mai rupe, dispar vîrfurile tocite și senzația de păr tocit, uscat, fără volum și fără direcție. Părul devine puternic, strălucitor, flexibil și ușor de coafat.

Epilare definitivă cu IPL
4 sedițe de epilare definitivă IPL pentru mustață, bărbie și perciuni – 100 ron
E-Light este cea mai nouă și mai senzațională tehnologie ce combină energia optică (IPL) cu radiofrecventa bipolara, obtinandu-se rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt, datorita puterii de penetrare mult mai profunde. Radiofrecventa bipolara lucreaza in sinergie cu energia optica, ajungand pana la 15 milimetri subdermal.

Epilat definitiv IPL - E Light Rowe
Epilat definitiv IPL – E Light Rowe

Ofertă vopsit plus tratament Cureplex
Păr scurt 150 ron Păr mediu 200 ron Păr lung 250
Colorarea părului cu vopsea Alfaparf sau Unicolor Revolution împreună cu sistemul Cureplex, care protejeazî părul de acțiunea dăunătoarea a substanțelor chimice și nu schimbă cu nimic acțiunea pigmentului și nu împiedică substanțele din vopsea să își facă efectul. Cureplex este asigurarea că parul este protejat atunci cand este supus la colorare, decolorare, highlighting, îndreptare, bucle, balayage sau hombre.

Oferta Cureplex plus vopsit

Pachet 4 ședințe spălat-coafat – 200 ron

Oferta Yofi Hair Academy

LĂSAȚI UN MESAJ