Mijlocașul echipei naționale de fotbal, Ovidiu Hoban (34 de ani), se reîntoarce în campionatul românesc după o perioadă de 3 ani, în care a jucat pentru clubul Beer Sheva, cu care a câștigat titlul de campion în Israel atât în 2016 cât și în 2017. Fotbalul din „Țara Sfântă” i s-a potrivit de minune românului, fiind unul dintre cei mai iubiți jucători străini din campionatul israelian. Ovidiu și familia sa se despart cu greu de Israel, unde au trăit momente foarte frumoase și și-au făcut foarte mulți prieteni. Cei doi copii ai cuplului, Bogdan și Anisa, s-au adaptat cel mai bine traiului din Israel, ei învățând la școală, respectiv, grădiniță, limba ebraică aproape la perfecție.

De altfel, de multe ori Bogdănel preferă să se exprime în ebraică decât în română. Pe 7 iulie, Ovidiu va pleca spre Israel pentru a merge să își aducă familia acasă, din Beer Sheva. ”Ne simțeam ca acasă în Israel.. Plecăm cu lacrimi în ochi, pentru că a fost o perioadă foarte frumoasă iar oamenii sunt extraordinari, O să ne fie dor de Israel. Este o țară minunată”, a arătat Ovidiu Hoban, care în intersezon a semnat un contract cu CFR Cluj.
În Israel, Oidiu Hoban a cucerit două titluri de campion în 2016 și 2017, Supercupa Israelului (2016) și Toto Cup (2017) iar în 2013 a cucerit Cupa României cu Petrolul Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ