Un grup de studenți ai Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad au vizitat, recent, sediul companiei româno-germane Auto Schunn din Arad. Vizita este rezultatul unui parteneriat între cele două instituții reprezentative pentru vestul țării și face parte din proiectul “Mai aproape de oameni”.

DSC_0118

“Compania Auto Schunn, reprezentanță Mercedes-Benz la nivel național, și Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” se află într-un parteneriat destinat formării profesioanele și practicii studenților. În această colaborare, a avut loc lansarea evenimentului comun “Mai aproape de oameni”, ce își propune să ofere studenților elemente de cunoaștere mult mai apropiată a economiei arădene, prin vizite la diferite companii și oameni de afaceri arădeni. Bineinteles, totodată această inițiativă înseamnă că studenții vor beneficia de un suport material care să îi susțină, să îi motiveze și să îi determine să vină mai aproape de valorile Mercedes-Benz”, a arătat Elena Kovacs, manager general Auto Schunn România.

DSC_0119

“Această acțiune face parte dintr-o suită de evenimente pe care Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” le organizează împreună cu societatea româno-germană Auto Schunn, având la bază o colaborare strânsă de-a lungul timpului. Este vorba despre un proiect antreprenorial care clădește un parteneriat solid între mediul academic și mediul de afaceri. Ne face deosebită plăcere să fim parteneri ai companiei Auto Schunn România”, au arătat reprezentanții Universității de Vest “Vasile Goldiș”.

LĂSAȚI UN MESAJ