poza misto

O acţiune de mare amploare se desfăşoară săptămâna aceasta la malul mării, în staţiunea Venus. Peste 200 de sportivi din ţară, legitimaţi sub egida Federaţiei Române de Kempo, se pregătesc zilnic pe nisipul plajei, într-un cantonament centralizat care are drept scop examinarea antrenorilor şi a sportivilor.
Aceştia au fost selectaţi pe baza rezultatelor la concursurile naţionale şi internaţionale, între ei regăsindu-se luptători cu vârste fragede dar şi sportivi consacraţi, multipli campioni nationali, europeni sau mondiali, precum Sanda Zaharia, Cristiana Stancu, Aurel Pirtea, Mirel Drăgan, Vali Moraru sau Liviu Ionescu.

copiii

Stagiul este coordonat de Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, care conduce cele două antrenamente zilnice, primul de la ora 7, iar cel de-al doilea de la ora 19.00. “Vor fi patru astfel de stagii în această vară, programate în diverse zone ale ţării, în vederea examinării sportivilor şi antrenorilor dar şi pentru pregătirea competiţiilor internaţionale din toamnă. În total, peste 800 de sportivi vor fi angrenaţi în acest proiect”, a declarat maestrul Amatto Zaharia.
Stagiile sunt acoperite financiar atât din veniturile proprii ale participantilor cât şi din bugetul Federaţiei Române de Kempo, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ