Fostul mare jucător de fotbal Flavius Stoican nu are de ce să își facă griji pentru familia sa, o dată cu mutarea sa temporară la Târgu Jiu, unde este antrenorul celor de la Pandurii din luna ianuarie a acestui an. Soția sa, Maria, și fiica lor, Lorenna, știu cum să petreacă împreună timp de calitate dar și să aibă grijă de frumusețea și sănătatea lor. Cele două fete, mama (39 ani) și fiica (18 ani) merg frecvent la salonul cochet Keiko Slim Spa din zona Romana pentru tratamente corporale și faciale, așa cum le-am surprins și cu ocazia acestui reportaj. În timp ce Maria este preocupata de obținerea unui ten cât mai tonifiat și fără riduri, adolescenta Lorenna pune mai mult accent pe condiția fizică, ea fiind una din cele mai valoroase jucătoare de handbal legitimate la clubul CSM București.

Din fericire pentru ele, în România a ajuns tehnologia Sculptor, primul echipament mondial de medicină estetică ce combină 5 terapii diferite cu rezultate complexe atât pentru corp şi pentru ten. Prin intermediul acestei tehnologii, implementate de Rowe, care are încorporate dispozitive ce asigură crioradiofrecvenţă, masaj transdermic DermoHealth, microdermabraziune, terapia Dermoled sau ultracavitaţia Body Health, soția și fiica lui Flavius Stoican au la dispoziţie cea mai la îndemână soluţie pentru rezolvarea problemelor precum celulită, grăsime, riduri, vergeturi, cicatrici sau linii fine.

“Ne-am simțit minunat și îi mulțumim Alinei Almășan pentru ospitalitatea sa și a echipei sale. Procedurile de care beneficiem sunt extraordinare, au efecte vizibile de la primele ședințe. Eu îmi doresc un chip tânăr iar Lorenna își completează actiivtatea sportivă cu ședințe de tonifiere corporală”, a declarat Mari Stoican.

foto: Luxury Photo Video

LĂSAȚI UN MESAJ