Două simboluri steliste se vor “duela” la baschet duminică, în pauza meciului retur din campionatul național dintre echipele Steaua CSM Eximbank și SCM Universitatea Craiova (sala Mihai Viteazu, ora 18.00).
Multipla medaliata europeană, mondială și olimpică, spadasina Ana Maria Brânză și fostul jucător al CSA Steaua, Alexandru Dedu (în prezent președinte al Ligii Profesioniste de Handbal și candidat la președenția Federației Române de Handbal) au acceptat provocarea prietenului lor, Virgil Stănescu, de a-și măsura abilitățile într-un concurs de aruncări la coș.
Câștigătorii pariului vor fi, desigur, suporterii steliști și spectatorii, care vor avea ocazia să asiste la un duel inedit și să primească autografe de la cei doi “titani” ai clubului militar – cea mai buna spadasină a lumii în 2013, respectiv, singurul handbalist român care a jucat în echipa FC Barcelona, cu care de altfel a castigat de trei ori Liga Campionilor.

“Steaua este un simbol al sportului românesc, construit prin performanțele de excepție ale unor sportivi de renume. Mă bucură enorm faptul că reușim să-i ținem aproape și să-i onorăm pe cei care au scris istorie pentru clubul nostru. Știu că Ana și Alex, care îmi sunt și buni prieteni, sunt adevărați vrăjitori ai spadei sau ai mingii de handbal. Dar eu aștept să-i văd cum se vor descurca cu mingea de baschet”, a declarat Virgil Stanescu, președintele jucător al echipei Steaua CSM Eximbank.

LĂSAȚI UN MESAJ