A fost declarată manechinul anului 2015 în România în cadrul Galei Star Awards. Are doar 16 ani și este speranța modellingului românesc.

dgo_2347

La Bucharest Fashion Week, în cadrul colecției ”DIVA”, realizată de către designerii Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de modă Diolastilis) și Adela Diaconu, Rebecca Prodan a strălucit în rochia sexy , dar în același timp extrem de prețioasă, ce i-a pus în evidență silueta perfectă. Vedetele festivalului, top modele internaționale Claudia Neghină si Ioana Francia, au stârnit ropote de apaluze la apariția lor pe scenă, fiind vedetele colectței.
Prezentarea de modă a fost admirată și de fosta campioană olimpică și mondială Doina Melinte, invitata specială a celor două creatoare. Aceasta a venit însoțită de fiica sa Daiana care a terminat Universitatea Națională de Arte și își dorește să ajungă un faimos designer.

remus_1

Braşovul a fost prezent şi în acest sezon la Bucharest Fashion Week, prin noua colecţie pret-a-porter elegant DIVA, semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de moda Diolastilis) şi vedeta de televiziune Adela Diaconu.

dgo_1973

Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu sunt la a doua colaborare din acest an, în sezonul estival cei doi designeri realizând o colecţie de ţinute pentru plajă care s-a bucurat de un mare succes.
dgo_2372

De aceasta data, cele doua creatoare au ales să celebreze iarna cu o colecţie stralucitoare, caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.
Colectia DIVA s-a evidentiat prin farmecul rochiilor de tip sirena si a liniilor fluide, lungi, transpuse pe țesături prețioase și voaluri brodate. Ținutele colectiei sunt regale, diafane și sexi in acelasi timp.

dgo_2399

foto: Remus Nicolaescu

LĂSAȚI UN MESAJ