Pusă pe fapte mari, Cristina Spătar l-a ales pe antrenorul de fitness Alexander Florescu să îi configureze un plan complet de sport și nutriție prin care să revină la silueta trasă prin inel, pe care a afișat-o ani la rând.
De când a fost surprinsă de paparazzi, în costum de baie, fotografiile respective dezvăluind un început de burtică și celulită, cântăreața s-a hotărât să își reorganizeze programul în așa fel încât să aibă timp, ca cel puțin patru zile pe săptămână, una după alta, să meargă la sală pentru a lucra sub atenta supraveghere a antrenorului ei favorit, Alexander Florescu. Cristina vrea să mențină acest program de pregătire timp de mai multe luni, până în mai 2018.

Astfel, Alexaner Florescu i-a ”prescris” un plan de exerciții funcționale cu greutatea corpului pentru a tonifia zonele dorite și pentru a combate cât mai eficient celulita. ”Cristina este foarte conștiincioasă, vine la sală când trebuie, nu întârzie, își vede de treabă și are grijă la alimentație. Sunt convins că rezultatele se vor vedea foarte curând și se vor menține dacă va rămâne la fel de serioasă. Mă bucur că a revenit la sală și mi-aș dori ca toate fetele să aibă aceeași poftă pentru sport și viață precum Cristina”, a arătat Alexander Florescu.

foto Futura Gym

LĂSAȚI UN MESAJ