Alături de Prințesa Lia și Prințul Paul, de care o leagă o prietenie specială, Ruxandra Dragomir a fost prezentă în acest week-end la evenimentul “De Crăciun jucăm baschet”, organizat de clubul de baschet Steaua CSM EximBank împreună cu Primăria Municipiului București, Primăria Sectorului 4, Direcția pentru Sport și Tineret și Federația Română de Baschet.
Ca și celelalte vedete ale sportului românesc invitate la eveniment de Virgil Stănescu, printre care medaliatele cu aur olimpic Monica Roșu și Loredana Boboc, campioana la echitație – sărituri peste obstacole, Anne Marie Bontea, sau Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului românesc și președintele Federației Române de Kempo, Ruxandra Dragomir a primit frumoasa misiune de a împărți cadouri celor mai buni jucători de baschet de la școlile de profil din București.
Cum biletul de intrare la eveniment a fost o jucărie, toate acestea au fost strânse pentru a se dona unor centre de plasament din București. Un moment special a fost asigurat de corul de copii Sunshine condus de Ioana Iordănescu.
“A fost un eveniment sportiv foarte frumos în jurul baschetului, unde atât eu cât și fetița mea, Diana, ne-am simțit perfect”, a arătat Ruxandra Dragomir.
Sponsorii evenimentului au fost: EximBank România, Ferroli, Băneasa, McDonalds, Muller, Kinder Surprise, Gold Nutrition by Plafar, Regina Maria, Botta.
craciun_steaua_0492
foto Cosmin Moței

LĂSAȚI UN MESAJ