La 15 ani de la retragerea sa din sport, fosta mare jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir (nr 15 WTA în 1997) este în continuare o prezență premiată la cele mai importante evenimente. La ediția din acest an a Galei Celebrităților, doamna tenisului românesc a fost premiată pentru proiectul său extraordinar, început în această vară, dedicat sportului și intitulat “Ora de Mișcare”. “Mulțumesc organizatorilor pentru acest trofeu minunat. Este o onoare pentru mine să urc pe această scenă unde înaintea mea au fost omagiate personalități precum Sebastian Papaiani, Cezara Dafinescu, Florin Zamfirescu sau Leonard Doroftei. “Ora de Mișcare este un proiect prin intermediul căruia peste 500 de oameni, majoritatea femei, au redescoperit beneficiile sportului în viața lor. Le mulțumesc cu această ocazia și partenerilor conceputului, printre care Aqua Carpatica, Luiza Essence, iClara, Kashmir Hair System, Marrocco Spa sau Aerosquash Băneasa”, a arătat Ruxandra Dragomir.
Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a fost desemnat de organizatorii Galei Celebrităților, Professional Celebrity și Ambasador Event, ca personalitatea anului 2014, pentru performanțele sale extraordinare înregistrate ca primar al Sibiului.
Printre celelalte personalități premiate la Gala Celebrităților se află Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, Adela Diaconu, Cezara Dafinescu, Claudia Motea, Mădălin Ionescu, Dana Motoc (BeAuthentic), Adelina Pestrițu, omul de afaceri Jurgen Schunn, specialista în frumusețe Cătălina Popescu, Oana Turcu, Gabriela Cristea, Tia Maria Neacșu (Kashmir Hair System), Nicușor Stan, Doris Mircea, Florin Leoveanu (Cacharel România), Iuliana Tudor, Gheorghe Turda, Elena Merișoreanu, Cătălin Măruță sau Simona Gherghe.
Evenimentul a fost prezentat de Mihaela Șerban și Daniel Ganea, iar juriul a fost condus de Florina Kendrick Roberts. Printre partenerii evenimentului s-au aflat Romvac, Cacharel, Kashmir Hair System, Luiza Essence, BeAuthentic.

LĂSAȚI UN MESAJ