240_2

Amenajata pe o suprafata de 120m si construita din blocuri de sare naturala neprelucrata, precum si din renumita sare de HIMALAYA, SALINA HIPOCRAT ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un ambient placut si linistit, totodata beneficiind atat dvs cat si copiii dvs de terapie pentru sistemul respirator si cel imunitar.
Sarea de Himalaya este considerata cea mai pura si sanatoasa sare de pe planeta .
Cand inspiram aceasta sare combatem efectele negative ale mediului inconjurator cum ar fi poluarea sau viata stresanta de zi cu zi.
Pentru a va petrece timpul intr-un mod cat mai confortabil, salina noastra va pune la dispozitie jocuri de relaxare, internet wireless, dar si un spatiu special amenajat pentru copii ( jocuri, planse de colorat etc).
Salinoterapia este recunoscuta pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului uman si in special asupra aparatului respirator. Aerul bogat in saruri minerale, contribuie la eliminarea secretiilor sinusale si ale cailor respiratorii, oprind dezvoltarea altor infectii, efectele curative persistand timp indelungat.
Salina artificiala devine o solutie din ce in ce mai accesata de oameni, in combaterea diverselor probleme de sanatate. Administrarea medicamentelor incepe sa se faca mai rar, iar oamenii isi rezolva afectiunile prin terapii naturale oferite de saline. Se pare ca acestea alunga mai multe probleme pe termen mai lung, avantaj major in comparatie cu medicamentele care au efecte de scurta durata.

Iata cateva indicatii terapeutice:
-boli respiratorii cronice ( astm, bronsita cronica etc)
-amigdalita cronica
-otite, sinuzite, faringite, laringite
-rinita sau alte alergii cu simptome respiratorii
-tuse provocata de fumat
-infectii respiratorii
-pneumonii
-oboseala cronica, rezistenta scazuta la stres,
-insomnie
-depresie
-apnee (sforait)

Pentru rezultate stabile in timp, specialistii centrului de recuperare Hipocrat va recomanda cure de 10-12 sedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ