La începutul lunii aprilie, compania româno-germană Auto Schunn a dat startul unei noi caravane Mercedes-Benz, primele orașe vizitate fiind Satu Mare (5-8 aprilie) și Sibiu (6-9 aprilie). În cadrul acestor evenimente, iubitorii universului Mercedes-Benz au putut testa cele mai noi modele ale mărcii și au putut afla informații direct de la echipa de tehnicieni și consilieri Mercedes-Benz din cadrul reprezentanțelor Auto Schunn.

Principalul scop al acțiunilor noastre este acela de a veni în întâmpinarea clienților noștri, de a le oferi informații exacte despre cele mai noi modele Mercedes-Benz, despre ofertele noastre de test drive, leasing operational și financiar, buy back sau despre pachetul de verificare gratuită pus la dispoziția fiecărui posesor de autoturism Mercedes-Benz“, a arătat Elena Kovacs, manager general Auto Schunn România.
Service-urile Auto Schunn din Arad, Suceava sau Deva asigură la cel mai înalt nivel întreținerea în stare impecabilă și de lungă durată a autovehiculelor Mercedes-Benz.

LĂSAȚI UN MESAJ