colaj worldclass

de Diana Seceleanu

Luna mai este una importantă în domeniul sportului, urmând să fie lansat conceptul premium W. by World Class, odată cu inaugurarea celui mai nou fitness/lifestyle boutique club, localizat în Piața Charles de Gaulle. Acesta promite să ofere echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate, fiecare membru beneficiind de toată atenția cuvenită. Astfel, se dorește stabilirea unui nou standard în industria de fitness din România, după 35 de ani de experiență în domeniu, adunând cele mai interesante ore de sport.
Clubul aduce nou echipamente de ultimă generație și respectă trendurile de antrenamente, pune la dispoziție un studio de Pilates cu instructori atestați, un program variat de Yoga, cele mai noi ore de group fitness cu cei mai buni antrenori din dotare, însă nu este neglijată zona pentru relaxare, existând o piscină și atmosfera prielnică pentru acest lucru. Pe lângă vestiarele și parcările private, care prilejuiesc liniștea membrilor, este prevăzut și un concept de juice bar.
Inițiativa va fi urmată de alte cluburi, formând astfel un lanț lifestyle premium, urmând ca în 2015 World Class să mai deschidă alte 10 unități, având ca obiectiv deținerea a 22 de cluburi la finalul anului și preconizând un număr de 45.000 membri.

LĂSAȚI UN MESAJ