Vali-Porcisteanu

Vali Porcişteanu, campionul național din 2011, a lansat campania „Lipește-te de #valiporcişteanu” prin care încearcă să adune bugetul pentru un sezon în Campionatul Naţional de Raliuri. Sibiu Rally Challenge, festivalul sporturilor cu motor care în 2015 include şi Raliul Sibiului, etapa a şasea din Campionatul Național de Raliuri, este primul partener din campanie. Organizatorii Raliului Sibiului au decis să promoveze ediția din 2015 și pe mașina cunoscutului campion, dar și să-l susțină pe cel mai popular pilot român în încercarea acestuia de a strânge bugetul pentru acest sezon.
Vali Porcişteanu a fost prezent la ediția din 2014 a Sibiu Rally Challenge unde a primit premiul special „BEST SHOW” pentru spectacolul făcut pe speciala desfășurată pe celebrul Transfăgărăşan. „Vali Porcișteanu este un pilot cu foarte mulți fani. Obiectivul nostru este să atragem cât mai mulți spectatori la Sibiu și pe Transfăgărășan și cred că prezența lui Vali pe probele speciale la Sibiu Rally Challenge ne ajută să ne atingem acest obiectiv. Vali Porcişteanu este unul dintre cei mai buni piloți români din ultimii ani și merită susținut în proiectul său”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Challenge.
Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc să susţină echipajul 125, în sezonul 2015, mașina a fost împărțită în spații publicitare (pătrate) pentru posibilități nelimitate de personalizare a pachetelor dedicate partenerilor. Toate detaliile campaniei sunt disponibile pe site-ul oficial al campionului din 2011: http://valiporcisteanu.com/campanie/
„Sunt foarte bucuros că “Raliul Sibiului” a spart gheaţa și a pornit susținerea noastră în vederea revenirii pe specialele de concurs. Îmi este foarte dor de senzațiile trăite pe probele speciale atunci când lupta se dă la secunde sau chiar zecimi de secundă. Deşi am mai fost prezent sporadic la diverse etape sau evenimente speciale în calitate de “show man”, îmi doresc să fiu “aruncat” din nou în lupta cu secundele în vederea obținerii unei performanțe de top, așa cum am făcut-o în urmă cu câțiva ani. Aşadar, campania Lipeşte-te de #valiporcişteanu a luat startul și nu oriunde, ci la Sibiu, un loc special pentru mine, unde în 2013 mi-am trecut în palmares prestigiosul Colin McRae Flat Out Trophy în cadrul etapei din Campionatul European de Raliuri. Abia aştept să revin pe probele de la Sibiu, dar nu numai, și să ofer publicului show-ul unic de care are atâta nevoie. Mulțumesc organizatorilor de la Sibiu și tuturor celor care și-au manifestat deja intenția de a se “lipi” de mine în sezonul 2015”, a spus şi Vali Porcişteanu, care fi prezent la ediția din acest an a Raliului Sibiului.
Sibiu Rally Challenge se va desfăşura în perioada 20 – 23 august și este un festival dedicat sporturilor cu motor care include și Raliul Sibiului, etapa a șasea din Campionatul Naţional de Raliuri.

LĂSAȚI UN MESAJ