aqua sport cupa potec

Programată zilele trecute la Stejarii Country Club, Cupa “Camelia Potec” şi-a propus să găsească sportivi cu potenţial, care să ajungă viitori campioni. Concursul a adus în bazin copii între 9 şi 11 ani, băieţi şi fete, la start alinindu-se în jur de 230 de concurenţi. Între ei, şi o delegaţie însemnată de la Aqua Sport, care a deplasat 28 de înotători. Scopul evenimentului este depistarea micuţilor cu potenţial, astfel că a contat în primul rând execuţia tehnică şi abia apoi timpii obţinuţi.
Rezultatele vor fi făcute publice peste trei luni, după ce se va termina procesul de analiză video al tuturor concurenţilor. “Noi suntem mulţumiţi de felul în care s-au comportat copiii noştri şi avem speranţa că unii dintre ei se vor regăsi între cei care vor primi burse de la Federaţia Română de Înot”, a declarat antrenorul coordonator Mircea Purcaru. Cei care vor fi selectaţi vor beneficia de două cantonamente la Stejarii Country Club, dar şi de materiale sportive oferite de Federaţie.
Pentru copiii de la Aqua Sport urmează acum Campionatele Naţionale de la Arad, programate la începutul lunii iulie, unde vor participa 12 sportivi legitimaţi la clubul bucureştean, la categoriile de vârstă 10 şi 11 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ