de Diana Seceleanu

colaj steaua csm eximbank

Steaua CSM EximBank a reușit o performanță îmbucurătoare, adjudecându-și titlul de campioană la categoria U18 masculin. Echipa roș-albastră s-a impus în finala cu U Mobitelco (68-66), desfășurată duminică, la Cluj-Napoca. „Militarii“ au plecat victorioși, grație unui coș de trei puncte marcat cu doar câteva secunde înainte de final.
„Reușita aceasta ne asigură că tot ce facem în sectorul juvenil are o coerență și ne dă speranța că mâine, poimâine, tinerii vor face pasul la categoria de seniori. Sunt fericit că ambiția și munca își spun cuvântul“, a declarat președintele Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, pentru www.iClara.ro.
De menționat că stelistul Ionuț Berceanu a fost desemnat cel mai bun jucător al ultimul act din competiție, iar cvintetul ideal al turneului a fost alcătuit din: Berceanu, Diaconescu, Iliescu (toți trei de la Steaua CSM EximBank), Kuti (U Mobitelco), Mainea (Aurel Vlaicu), în vreme ce cel mai bun marcator și MVP al turneului a fost desemnat Nicolescu (VIPO).
La nivelul echipei mari, Steaua CSM EximBank este angrenată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, unde se duelează cu BC Mureș. Roș-albaștrii au pierdut primele două meciuri, disputate pe teren propriu, miercuri (87-93), respectiv joi (90-94), programul din perioada următoare presupunând un meci pe 6 mai, iar dacă mureșenii se vor impune și atunci, se vor califica în ultimul act al competiției. În caz contrar, se va mai juca o partidă pe 7 mai și, în situația unui egal, va exista partida decisivă, pe 11 mai, la București.

Sursă foto stânga (minge): Manases Sandor
Sursă foto dreapta (Virgil Stănescu): mediafax.ro.
Sursă foto jos (echipă): u-mobitelco.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ