page5

Echipa de baschet Steaua CSM EximBank și-a adjudecat poziția a patra în clasamentul oficial al Ligii Naționale de Baschet 2014 – 2015, reușind astfel să- și îndeplinească principalul obiectiv stabilit la începutul sezonului.
”Încheiem pe un onorabil loc patru acest campionat de baschet senzațional, în care am reușit să aducem echipa acolo unde îi este locul: în careul de ași al baschetului românesc. A fost un sezon frumos, plin de suspans, cu meciuri spectaculoase. Un sezon în care am reușit să ne atingem obiectivul propus: clasarea în Final Four, o performanță dacă ne gândim la simplul fapt că am promovat în Liga Națională acum două sezoane. Am pornit în play-off dorindu-ne să jucăm finala pentru că vrem să fim învingători și asta este în ADN-ul clubului nostru, în valorile și viziunea pe care o împărtășim, de la jucător, la suporter. Ne-am oprit la semifinale, ceea ce nu poate decât să ne motiveze să avem un parcurs și mai bun în sezonul viitor în care țintim primele trei poziții”, a spus Virgil Stănescu, președintele Steaua CSM EximBank.

Steaua Baschet a promovat în Liga Națională de Baschet în sezonul 2012-2013, iar în 2013, nou promovata a încheiat un parteneriat cu Primăria Municipiului București și cu EximBank, acord menit să readucă secția de baschet a clubului Steaua, de 21 de ori campioană națională, în elita acestui sport. După doar două sezoane și la 24 de ani de la câștigarea ultimului campionat de baschet, Steaua CSM EximBak reușește să revină în topul clasamentului.

”Îi felicit pe băieți pentru evoluția din acest sezon, îi felicit și pe competitori și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Sperăm ca și în sezonul viitor să oferim un adevărat spectacol baschetbalistic și să jucăm cu sala – eventual Polivalentă – plină de suporteri”, a mai spus Virgil Stănescu.

Steaua CSM EximBank reunește în acest moment echipa de baschet profesionist Steaua CSM EximBank, care activează în prezent în Liga Națională de Baschet, precum și echipele care activează în Liga I – Steaua CSM EximBank 2, dar și la juniori U 18 – Steaua CSM EximBank 1 București – care și-a adjudecat titlul în acest sezon, U17 – Steaua CSM II EximBank și U16 – Steaua CSM EximBank. Pentru a promova și susține importanța activității și educației fizice în viața copiilor, Steaua CSM EximBank derulează proiectul “Respect” – educație prin baschet, care, anual, include peste 1.000 de copii din școlile bucureștene.

Sursa foto: TotalBaschet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ