colaj steaua baschet

Cel dintâi meci disputat de Steaua CSM EximBank și BC Mureș, miercuri, în semifinalele din Liga Națională de Baschet Masculin, s-a încheiat cu o victorie pentru cea de-a doua echipă, care s-a impus cu 93-87. Roș-albaștrii au beneficiat, însă, de atmosfera antrenantă a suporterilor prezenți de la ambele peluze.
„A fost un meci foarte frumos, decis pe finalul timpului oficial. Am întâlnit o echipă care e foarte bine așezată în teren și asta ne-a făcut probleme pe alocuri. Contează mult cum reacționăm, cum răspundem, am simțit și lipsa jucătorilor accidentați. Rezultatul contează ca moral pentru Mureș, dar e important să câștigăm al doilea meci și să jucăm în deplasare cu un scor general egal, 1-1. Nu se schimbă nimic, credem în calificarea în finală! Atmosfera a fost foarte frumoasă, mă bucur că suporterii încep să fie din ce în ce mai implicați, e din ce în ce mai multă lume care vine și asta însemană că suntem pe drumul cel bun. Avem nevoie de suporteri!“, a declarat președintele echipei Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, pentru www.iClara.ro.
Următoarea partidă se dispută astăzi, 30 aprilie, tot la Sala Polivalentă, unde începând cu ora 19.45 sunt așteptați toți iubitorii de baschet și cei ai culorilor roș-albastre, pentru a susține echipa în demersul ei de a se califica în finala competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ