Mona, una dintre cele mai vechi personaje din blogosfera românească, a împlinit 5 ani de când a lansat blogul frommonawithgloss.ro, ocazie cu care a organizat o mare petrecere. Invitații au fost răsfățați cu o mulțime de servicii, începând de la make-up până la tratamente corporale. Într-un interviu inedit, Mona a povestit în cel mai mic detaliu cum a decurs evenimentul.

_mg_3447

Eşti mulţumită de cum a ieşit evenimentul? Pe cine ai avut alături în seară aniversării celor 5 ani?
Da, sunt foarte încântată! Am avut mulţi invitaţi, iar surprizele au fost pe măsură. Am petrecut alături de cititoare, colaboratori, colege din presă şi blogosfera şi oameni frumoşi de la brandurile mele dragi. De asemenea, i-am avut aproape şi pe părinţii mei, care au venit să mă susţină.

Care au fost surprizele pe care le-ai pregătit invitatelor tale?
Surprizele din acest an au fost cornerele unde invitatele au putut să se coafeze cu ajutorul specialiştilor Robert Both Studio, să se machieze la standurile Yves Rocher şi Flormar, să îşi facă unghiile cu CND Vinylux de la TopLine şi să testeze produse de la Secom şi The Body Shop. De asemenea, am avut şi două exclusivităţi. Invitatele au putut să încerce imprimarea digitală a modelelor pe unghii alături de Ink Nails Studio şi noul parfum lansat în avanpremieră la petrecere Black Musk de la The Body Shop.

Ce fel de demonstraţii au avut loc? Make up, hair, tratamente corporale?

Am avut parte şi de workshop-uri în cadrul petrecerii, iar participantele au aflat care sunt cele 5 tendinţe în make-up în 2016 cu Flormar, care sunt cei 5 paşi în îngrijirea tenului cu The Body Shop, 5 sfaturi pentru unghii sănătoase de la CND Vinulux şi cum poţi trece cu uşurinţă prin 3 stiluri diferite de coafuri în 5 minute cu specialiştii Robert Both Studio.

_mg_3673

Ai oferit şi premii?
Da, fiecare invitată a plecat acasă cu surprize de la partenerii evenimentului, printre care Centrul de Frumusețe Organică Global Wellness System, Centrul de Estetică Hipocrat și Beauty Free, platformă online de produse pentru frumusețea părului de la Luiza Essence și Kashmir Hair Botox, Am acordat un premiu special pentru cel mai interesant outfit încadrat în dress code-ul “5”.
Ce proiecte ai în viitorul apropiat?
În viitorul apropiat o să mă concentrez pe o serie de workshop-uri de make-up şi deja încep să pregătesc o nouă ediţie din FMWG Beauty Awards, singurele premii de beauty din blogosfera românească.

LĂSAȚI UN MESAJ