Într-o atmosferă specială, noile modele Mercedes-Benz GLE, GLC şi GLE Coupe au impresionat publicul prezent la un eveniment impresionant, marca Auto Schunn.
11

Autoturismele s-au bucurat de sufragiile generale din partea invitaților prezeți la lansarea lor oficială din cadrul reprezențele din Arad și Deva ale Auto Schunn. Din punctul de vedere al volumului de vânzări, această companie este a treia entitate Mercedes-Benz din România.
17

„Modelele lansate recent de producătorul Mercedes-Benz sunt deja disponibile la vânzare pentru clienții noștri din România”, a declarat Juergen Schunn, proprietarul companiei Auto Schunn, în cadrul conferinței de presă, găzduită alături de Elena Kovacs, managerul general al companiei.
Noua colecţie de SUV Mercedes Benz 2015 se evidenţiază prin tehnologii în avanpremieră și aduc răspunsul perfect pentru siguranța și confortul dorit de consumatorii de autovehicule premium. Recunoscute ca fiind partenerul ideal de drum, în orice condiţii, autoturismele au în comun tehnologia de top.

1
Cu un istoric de 22 de ani în industria auto din România, compania Auto Schunn are reprezentanţe în Arad, Deva şi Suceava precum și în Germania, fiind partener de încredere al brandului german.
În perioada următoare, Auto Schunn pregătește eveniment de lansare la Suceava și invită clienții și partenerii de afaceri să ia parte pentru a savura momentele deosebit de plăcute pregătite cu multă pricepere și bucurie de echipa Auto Schunn.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

12

14

16

LĂSAȚI UN MESAJ