De profesie economist jurist, Alina Alupoaei Geonea a devenit cunoscută publicului larg pentru campaniile sale de protejare a animalelor. În 2014, tânăra în vârstă de 29 de ani a înființat “Asociația Română a Iubitorilor de Animale” care are ca motto: “Respectăm omul! Protejăm natura! Ocrotim Animalele”.
“Această asociație este proiectul meu de suflet în care cred cu tărie. Misiunea pe care ne-o asumăm în cadrul asociației este aceea de a dezvolta proiecte sustenabile pentru om, animale și natură, care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții”, arată Alina Alupoaei Geonea, care în prezent este specialist marketing într-o multinațională dar și candidatul pentru Primăria Municipiului Suceava la alegerile locale ce vor avea loc pe 5 iunie 2016.

13001237_1000572226646883_6301725743140724763_n

“În 2009, am absolvit cu succes cursurile Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Imediat după terminarea studiilor, am început să lucrez în domeniu. Acum mă pot lăuda cu peste 7 ani de experiență în marketing offline&online. Am coordonat departamente de marketing, am elaborat strategii și politici de promovare ale companiilor în cadrul cărora am activat. Printre companiile angajatoare, pot enumera “Brigada de curățenie”, lanțul de petshopuri “Animax”, “Smart Event Marketing” și pentru că atunci când îți faci treaba bine rezultatele nu întârzie să apară, mă pot lăuda cu numeroase premii și distinctii. Dintre acestea am plăcerea să enumar “Cel mai promițător brand românesc – ediția 2013, “Cel mai mai bun magazin online” – edițiile 2013 si 2014″, se descrie Alina, care în urmă cu 10 ani a început să activeze pe plan politic iar din 2014 reprezintă Partidul Ecologist Român.
“Pentru mine, politica nu înseamnă “un mijloc abil și demagogic de realizare a intereselor personale” și încă opinez că putem schimba mentalități. Pentru mine, politica este mediul de realizare a intereselor cetățenilor și de a crește calitatea vieții acestora”, a mai explicat Alina Alupoaei Geonea.

LĂSAȚI UN MESAJ