Yofi Hair Academy, centrul de frumusete dedicat in primul rand sanatatii podoabei capilare, pune la dispozitie opiniile, feedback-urile si review-urile oferite de 100 de cliente ce au beneficiat de tratamentul Kashmir Hair Botox. Am simtit nevoia sa facem acest lucru din dorinta ca fiecare din doamnele, domnisoarele sau domnii interesati de acest tratament sa poata intelege exact cum actioneaza aceasta procedura, care sunt beneficiile si faptul ca nu exista nici un risc, durere sau alt efect advers.
Programari – 0722 302 472
Adresa – Bulevardul Pipera nr 17, Voluntari, etaj 2, Ilfov.
(de la statia de metrou Pipera, autobuzul 445 sau 167, 5 statii. Se coboara la statia Sensi Blu din Voluntari, salonul fiind vizavi, intr-o cladire din sticla cu magazin Carrefour Expres la parter)

Un astfel de tratament se poate face o data sau de dori pe an, rezultatele sale fiind graitoare imediat dupa procedura:
– firul de păr nu se mai rupe
– vârfurile nu se mai despica
– dispare senzația de păr tocit, uscat, fără volum și fără direcție
– nu mai apare acel atât de deranjant aspect de mătură.
Părul devine puternic, strălucitor, flexibil și ușor de coafat. În plus Kashmir Hair Botox previne căderea părului și acesta este mai protejat de factorii externi.
Ce se întâmplă pe scaunul de la salon, care sunt pașii urmați în realizarea acestui tratament?
În primul rând se spală bine părul. Atenție, se va folosi un șampon degresant (cu un conținut de sare), pentru a curăța în profunzime firul de păr. După spălat nu folosim balsam sau mască. Trecem direct la descurcarea și uscarea cu foenul. Apoi se împarte părul în suvițe subțiri (3-4 cm) pe care se aplică tratamentul, la aproximativ un centimetru de scalp (nu se atinge pielea capului), nu se încarcă cu produs. După ce tratamentul a fost întins pe toată lungimea părului, de la rădăcină până la vârfuri, se aplică o cască de protecție și este lăsat să-și facă efectul 20 de minute. Următorul pas: părul cu tratamentul încă aplicat (nu ne spălăm), trebuie uscat cu foehnul, într-un procent de aproximativ 90%. Abia după aceste proceduri vom folosi placa pentru a întinde părul, pe șuvite subțiri. În funcție de programul și opțiunea clientei părul poate fi spalat la 15 – 20 de minute după terminarea procedurilor sau după 24 de ore. Atenție însă, după tratamentul cu Hair Botox părul trebuie spălat cu un șampon special (fără sulfați sau parabeni) și se va folosi o mască specială hidratantă. După spălare părul se usucă în mod normal, cu foenul, de sus în jos, folosind pieptenul, nu trebuie folosită placa, rezultatele fiind grăitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ