Campioanele olimpice Monica Roşu şi Loredana Dinu, alături de Ana Maria Prodan, Alina Laufer, actrița Crina Lință, Sorana Darclee, Iuliana Marciuc, Mari Stoican, Mia Prigoană, Julia Jianu, stilistul vedetelor Dani Voicu, Jolion Mbei (Leonidas), Izabela Costas (AeroSquash Baneasa), Dora Heimann (Environ) pictoriţa Olga Vintaniuc sau Letiţia, fosta concurentă la emisiunea “Bravo, ai stil”, au fost prezente joi seara la deschiderea celui mai nou salon de frumuseţe din Pipera, Yofi Hair Academy, deținut de Clara Ilie.

Singura femeie impresar din estul Europei şi-a făcut apariţia la eveniment într-o ţinută casual, neagră în totalitate, la care a asortat o pereche modernă de espadrile gri.


Aspectul coafurii Anei Maria, total schimbat, după ce de curând a decis să renunţe la părul creponat, a atras însă toate privirile. În primă fază, vedetele şi ceilalţi invitaţi prezenţi la petrecere nu au recunoscut-o pe soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf, mai ales că purta la ochi o pereche mare de ochelari. Abia când a fost asaltată de televiziuni, cei prezenţi şi-au dat seama că diva suplă şi blondă este chiar Ana Maria Prodan, ea aratând în 2017 mai tânără şi mai pozitivă ca niciodată.

Ana Maria s-a întreţinut cu Mari, soţia lui Flavius Stoican, antrenorul din ianuarie al celor de la Pandurii Târgu Jiu, dar şi cu Mia, soţia lui Silviu Prigoană. Vedetele au fost fericite să descopere noile produse profesionale de frumusețe lansate de brandurile Luiza Essence, Kashmir Hair System, Environ și B7.

De asemenea, Sorana și Iuliana Marciuc și-au făcut abonamente la salonul de frumusețe din Voluntari pentru tratamentele profesionale pentru îngrijirea părulu cu botox și argan și a tenului și a corpului prin intermediul tehnologiilor revoluționare Rowe România.

La finalul evenimentului, vedetele s-au răsfățat cu prăjituri mousse de ciocolată cu zmeură de la Dulce și Ceva în Plus și cu un tort gustos din ciocolată și căpșuni făcut în laboratoarele restaurantului Cocoșu Roșu din București.
Printre partenerii evenimentului s-au aflat Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, AeroSquash, Luxury Photo Video, Rugvity, Auto Schunn, Luxury Photo Video și magazinele Guess, Clara Ilie purtând ținute ale acestui brand.

LĂSAȚI UN MESAJ